Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει δώρο στην Κούλα ένα…

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει δώρο στην Κούλα ένα πανάκριβο ρολόι όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς. Γιατί όμως; Η Αρετή αθωώθηκε και βγήκε από την φυλακή, κάνοντας δώρο σε όλους όσους βοήθησαν στην αποφυλάκισή της. Και πάνω απ’ όλα στην Μαργαρίτα στην οποία κάνει επίθεση αγάπης και φιλίας.

Η Μαργαρίτα δέχεται το δώρο από την Αρετή, εδώ θα δούμε στα προσεχή επεισόδια να την καλεί και σε δείπνο, ζητώντας της να μιλήσει στην Βασιλική και να δεχθεί την Αρετή πίσω, αφού είναι ακόμη μαλωμένες. Στο μεταξύ, η Αρετή κάνει δώρο από ένα πανάκριβο ρολόι στον Κουράκο και τον Λυκούργο οι οποίες επίσης βοήθησαν στην υπόθεσή της και αποφυλακίστηκε. Οι άντρες δεν θα δεχθούν το ρολόι κι έτσι η Αρετή το δωρίζει στην Κούλα με την οποία έχουν έρθει πολύ κοντά μετά την φυλακή.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Αυτό θα είναι το τέλος του Μάνου και της Μαρίνας στη σειρά

Η Κούλα βέβαια, συνεχίζει να “ψαρεύει” γαμπρούς από το διαδίκτυο, ενώ το πρώτο της θύμα θα είναι ο 82χρονος Άγγελος. Θα καταφέρει η Κούλα τον σκοπό της ή θα την ανακαλύψουν;

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts