Η γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα ταχθεί στο πλευρό της Αθηνάς στη δίκη

Η γη της Ελιάς: Όλα ανατρέπονται στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς του Mega.

Η ρόλος της Αθηνάς θα μας απασχολήσει κατά πολύ στον δεύτερο και πολυαναμενόμενο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς. Η ηρωίδα θα μπει στο στόχαστρο πολλών και θα μαρτυρήσει. Η φυλάκιση αλλά και η δίκη της είναι γεγονός και αυτά που αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας θα είναι πολύ σκληρά.

Η ίδια μέσα στην φυλακή θα υποφέρει και δεν θα έχει κανέναν στο πλευρό της να της συμπαρασταθεί. Έξω όμως υπάρχουν άτομα που την νοιάζονται και την αγαπούν, ανάμεσα σε αυτά και η Ιουλία η οποία πιστεύει πως η Αθηνά είναι αθώα στην Γη της Ελιάς.

Όλη η Μάνη θα την στήσει στο τοίχο μόλις μαθευτεί η σκληρή αλήθειά. Το μυστικό της θα γίνει θέμα συζήτησης για πολύ καιρό στην μικρή τοπική κοινωνία της Αερόπολης με τους Βρεττάκους να είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Το παρελθόν και όσα έχει κάνει η ηρωίδα τους ντροπιάζει με τον Ισίδωρο να γίνεται έξαλλος απαιτώντας να εξαφανιστεί το όνομα της από παντού. Μάλιστα, όπως θα δούμε ο ίδιος θα πει στο δικαστήριο πως η πράξη της είναι αποτρόπαια.

Η μόνη από την οικογένεια που θα σταθεί βράχος στο πλευρό της προκαλώντας μάλιστα ποικίλες αντιδράσεις από όλους θα είναι η Ιουλία η οποία θα την στηρίξει πιστεύοντας μέχρι τέλους πως είναι αθώα. Τι θα συμβεί όμως μόλις η Ιουλία πάρει το μέρος της Αθηνάς στην σειρά Η Γη της Ελιάς; Η συνέχεια πολύ σύντομα στις οθόνες μας….

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.