Η Γη της Ελιάς: Πέφτει σε κατάθλιψη στην τρίτη σεζόν η…

Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες έρχονται στην τρίτη σεζόν της σειράς του Mega, ανάμεσα σε Μάνο και Μαρίνα. Οι δυο τους αναμένεται να περάσουν πάρα πολύ άσχημα, εξαιτίας κάποιων καταστάσεων που θα τους σημαδεύσουν…

Μετά την απώλεια της Μυρτάλης, η Μαρίνα θα κληθεί να αντιμετωπίσει κι άλλη μια, πιο φρικτή και μεγάλη απώλεια. Οι μέρες περνούν και τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη της, συνεχίζονται.

Όσο κι αν η ίδια ήθελε να κρατήσει το μωρό της, δυστυχώς οι γιατροί θα της πουν πως πρέπει να προχωρήσει σε διακοπή της εγκυμοσύνης της. Το μωρό της πάσχει από Σύνδρομο Έντουαρντς και η αγωνία κορυφώνεται για την υγεία του, αλλά και για την υγεία της μητέρας.

Οι επιπλοκές ανησυχούν ακόμη και τον Μάνο στη Γη της Ελιάς… Ο ίδιος προσπαθεί να την στηρίξει, αλλά εκείνη δεν ακούει τίποτα και κανέναν. Η απώλεια του μωρού της, την διαλύει ψυχολογικά και σωματικά. Αυτό θα φέρει κι εντάσεις στο ζευγάρι, το οποίο θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στον χωρισμό..

Άραγε, θα καταφέρουν να προσπεράσουν τα προβλήματα και να αφήσουν στην άκρη τα πονεμένα γεγονότα; Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, για κανέναν. Ο Μάνος και η Μαρίνα θα δυσκολευτούν πολύ, στην τρίτη σεζόν.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts