Η Γη της ελιάς: Πρωταγωνίστρια έκανε… δοκιμαστικό για τον Τροχό της τύχης

Η ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς έκανε on air δοκιμαστικό για τον Τροχό της Τύχης και ο Πέτρος Πολυχρονίδης ενθουσιάστηκε! Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ήταν καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις».

Ο παρουσιαστής του Τροχού της τύχης έκανε ένα… ζωντανό δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία στο Star και… από το εν λόγω δοκιμαστικό πέρασε μία πανέμορφη γυναίκα που έχει εισβάλλει στη Γη της Ελιάς και έχει φέρει τα πάνω κάτω. Ο λόγος για τη Χριστιάνα Αρτεμίου, την Κούλα Καλφάκου η οποία ήταν η συγκρατούμενη της Αρετής στην φυλακή και τώρα που έχει αποφυλακιστεί, μένει στο σπίτι της Αρετής και… βάζει τους πάντες σε μπελάδες.

Σκεύη Παπαμιλτιάδους: Μπαίνει στη Γη της Ελιάς και φέρνει έναν χωρισμό

Η Χριστιάνα από τη Γη της ελιάς παρουσιάζει την εκπομπή, Έλα να δεις, λόγω εγκυμοσύνης της βασικής παρουσιάστριας και ο Πέτρος Πολυχρονίδης της έκανε μάθημα για την εκπομπή στον Τροχό της Τύχης και όπως θα δείτε περνά με άριστα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts