Η Γη της ελιάς: Τι γίνεται με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Οι δηλώσεις που άναψαν φωτιές

Πρόσφατα είδαμε την προσθήκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς με τον ίδιο να κάνει άλλη μια συμμετοχή σε σειρά με το κομμάτι της ηθοποιίας να τον αφορά πια επίσημα και άμεσα!

Ο ρόλος, που ενσαρκώνει είναι αυτός του Ορέστη, ενός άντρα με έντονη ζωή, που σίγουρα δεν θα έχει ηρεμία στα επόμενα επεισόδια, που έχουν γυριστεί, μιας και ο Δημοσθένης έχει φροντίσει να κάνει αισθητή την παρουσία στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το μέλλον του στη ”Γη της ελιάς”

«Πρώτα ο Θεός να κλείσουν τα γυρίσματα φέτος, με πολλές έτσι σκηνές δράσης, που γράφει και ωραία έτσι σκηνοθεσία από τους δύο, ανυπομονώ», απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η επική σκηνή του Αγγελόπουλου στα γυρίσματα της σειράς

Ο τηλεοπτικός Ορέστης, λοιπόν, βρίσκεται μπλεγμένος στις παρανομίες του Δημοσθένη, ο οποίος του στήνει μία παγίδα με στόχο να τον εξοντώσει και να τον βγάλει από την μέση σκοτώνοντάς τον. Έτσι, ο ίδιος θα βρεθεί σε αδιέξοδο και ο μόνος τρόπος για να βγει ζωντανός και να ξεφύγει από τους άντρες που τον κυνηγούν είναι να πηδώντας στην θάλασσα.

Και αυτό ακριβώς θα κάνει. Είναι γνωστό πως ο Ντάνος λατρεύει την θάλασσα, επομένως δεν του ήταν δύσκολο να κάνει την σκηνή χωρίς κασκαντέρ και έτσι βούτηξε στα παγωμένα νερά από μεγάλο υψόμετρο, με τους συνεργάτες του να απαθανατίζουν την εντυπωσιακή σκηνή και τον ίδιο να την δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts