Η Γη της Ελιάς: Το βόλι του μίσους – Η τέταρτη σεζόν θα την βρει στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές στιγμές θα βιώσει η Αμαλία στη σειρά, αφού στο τέλος της σεζόν θα πυροβολήσει τον Ισίδωρο και θα μπει στη φυλακή. Η Αμαλία γεμάτη μίσος και εκδίκηση είναι αποφασισμένη να διαλύσει τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον και να εκδικηθεί τον Ισίδωρο. Δεν ανέχεται να χωρίσουν και κυρίως να χάσει όλα όσα είχε.

Μαθαίνει όλες τις πληροφορίες για τον γάμο και θα βρεθεί εκεί την κατάλληλη στιγμή. Ανυποψίαστοι, ο Τζον, η Αθηνά και οι καλεσμένοι περνάνε καλά και γλεντάνε όταν η Αμαλία θα τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Αυτή η μέρα σημαδεύεται από το βόλι της εκδίκησης και οι ζωές κάποιων ηρώων συμπαρασύρουν την μοίρα κάποιων άλλων με οδυνηρό τρόπο. Πληροφορίες του daddy-cool λένε πως η Αμαλία θα πυροβολήσει τον Ισίδωρο και την Αμαλία και θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στην αρχή της 4ης σεζόν.

Το τέλος αυτής της σεζόν θα μας αφήσει με την αγωνία για το τι έχει συμβεί. Απρόοπτο τέλος και γεμάτο ανατροπές. Αυτός ο γάμος θα βαφτεί με αίμα όπως όλα δείχνουν.

Η Γη της Ελιάς: Αναλυτικά τα τελευταία επεισόδια της σειράς – Όσα θα γίνουν στο φινάλε

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts