Η Γη της Ελιάς τρίτη σεζόν: «Ήταν μια άτυχη στιγμή» – Έτσι εκδικείται την Ασπασία ο Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Δημοσθένης δεν δείχνει έλεος και θα εκδικηθεί την Ασπασία με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Δημοσθένης θα δείξει ξανά το χειρότερο πρόσωπό του στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς. Θύμα του, η γυναίκα του, η Ασπασία.

Ο Δημοσθένης από την ώρα που μαθαίνει ότι η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί αλλά του Πέτρου αλλάζει πρόσωπο απέναντι στην σύζυγό του. Η τελευταία παρά τις προσπάθειες της να τον πείσει ότι επρόκειτο για μια άτυχη στιγμή δεν καταφέρνει να του αλλάξει γνώμη.

Ακόμη και όταν τον διαβεβαιώνει ότι τον αγάπησε όσο κανέναν άλλο στη ζωή της δεν καταφέρνει απολύτως τίποτα. Απεναντίας τον εκνευρίζει ακόμη περισσότερο.

Ο έρωτας του Δημοσθένη για την Ασπασία θα μετατραπεί σε ακράτητο μίσος και η μοναδική του έννοια είναι να την πληγώσει εκεί που πονάει περισσότερο. Σε πρώτο στάδιο θα ρεζιλέψει την Ασπασία σ’ όλη τη Μάνη. Πως;

Κυκλοφορεί ανοιχτά με άλλη γυναίκα στη Μάνη, την οποία την έχει πληρώσει αδρά για να βρίσκεται στο πλευρό του ενώ παράλληλα ετοιμάζει μαζί της το επόμενο και συνάμα το πιο άγριο εκδικητικό χτύπημα του κατά της Ασπασίας.

Δες πλάνα από το συγκλονιστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν:

Δες το τρέιλερ της τρίτης σεζόν:

Δες κι αυτό:

daddy-cool

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts