Η Γη της Ελιάς τρίτη σεζόν: Ποια είναι η Αριάδνη Καπερνάρου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα μάθουμε ποια είναι η Αριάδνη Καπερνάρου που έρχεται.

Μια ακόμη μεγάλη ανατροπή έρχεται στο ξεκίνημα του τρίτου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς», για την Ιουλία. Ένα περιστατικό που έχει να κάνει με την εξάρθρωση ενός κυκλώματος εμπορίας παιδιών στη Θεσσαλονίκη βλέπει στις ειδήσεις της TV η Ιουλία και αναστατώνεται.

Μέσα της ξυπνούν άσχημες μνήμες όταν βλέπει ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι κι ένας παλιός γνώριμος της. Πρόκειται για τον γιατρό ο οποίος της είχε ανακοινώσει το θάνατο του παιδιού της μετά το ατύχημα που είχε – κατά το παρελθόν – ενώ ήταν έγκυος.

Η Ιουλία από τη στιγμή εκείνη και μετά χάνει τον ύπνο της. Το μυαλό της είναι συνεχώς στο συγκεκριμένο γιατρό και στο παιδί που δεν έφερε ποτέ στο κόσμο. Μέσα της κάτι της λέει ότι το παιδί μπορεί να ζει και να βρίσκεται σε ξένα χέρια.

Κι αυτό είναι κάτι που την τρελαίνει ακόμη περισσότερο. Θα δούμε λοιπόν την Ιουλία να κινεί «γη και ουρανό» προκειμένου να μάθει τι έχει απογίνει το παιδί της.

Με βάση τo spoiler που έφθασε στο daddy cool, η Ιουλία θα εξαπολύσει ένα κυνηγητό με ντετέκτιβ και ότι άλλο χρειαστεί για να δει τι απέγινε το χαμένο της παιδί. Oι έρευνες θα καρποφορήσουν και η Ιουλία θα μάθει ότι το παιδί της ζει.

Οι άνθρωποι στους οποίους έχει αναθέσει την συγκεκριμένη αποστολή θα εντοπίσουν το παιδί της Ιουλίας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια όμορφη κοπέλα που φέρει το όνομα Αριάδνη και έρχεται στην Γη της Ελιάς!

«Η Γη της Ελιάς»: Όλα όσα είδαμε στο συγκλονιστικό φινάλε

Δες το τρέιλερ της τρίτης σεζόν:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts