Η Γη της Ελιάς: 6 + 1 συγκλονιστικές στιγμές του 3ου κύκλου! Πυροβολισμοί, εκδίκηση και αποκαλύψεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπές που υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού επιφυλάσσει ο Γ’ κύκλος στιγμές των νέων επεισοδίων.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ

Στο τελευταίο επεισόδιο του Β’ κύκλου είδαμε τη Βασιλική να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή κάτω από το νερό της θάλασσας, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η ηρωίδα καταφέρνει και επιβιώνει μετά τον παρ’ ολίγον πνιγμό της και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Σοκαρισμένοι από το περιστατικό, ο Στάθης και ο Φίλιππος τη συνοδεύουν και αγωνιούν για την κατάστασή της. Εκεί γίνονται όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι καλά. Δυστυχώς η ζωή της Βασιλικής βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς έμεινε για αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή

ΟΜΗΡΙΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ

Δραματικές στιγμές πρόκειται να βιώσουν οι ήρωες της σειράς στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται παγιδευμένοι στην έπαυλη των Βρεττάκων, όπου έχουν εισβάλει οι άντρες του Δημοσθένη. Ευτυχώς κανένας από τους πρωταγωνιστές δεν χάνει τη ζωή του. Ωστόσο, ένας από τους κακοποιούς χτυπάει τον Ισίδωρο με το όπλο του, προκαλώντας του τεράστιο πόνο. Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιποι άντρες που είναι εγκλωβισμένοι στο σπίτι, δηλαδή ο Μόνος και ο Κωνσταντίνος, προσπαθούν να αιφνιδιάσουν τους ληστές. Κάποια στιγμή, βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία και ο Μόνος ρίχνει καυτό νερό στον έναν και ο Κωνσταντίνος βγαίνει από το σπίτι. Κατευθύνεται προς τον Κουράκο, που είναι έξω από την έπαυλη, και με τον τρόπο του συμβάλλει ώστε να τελειώσει όσο πιο αναίμακτα γίνεται αυτή η ομηρία.

ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Μετά την εισβολή των ληστών στη δεξίωση των Βρεττάκων, η Μαρίνα, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει ξαφνικούς πόνους και συσπάσεις. Αμέσως ο Μάνος τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός διαπιστώνει ότι η καρδιά του εμβρύου έχει σταματήσει να χτυπάει. Έτσι, καλείται να πει τα τραγικά νέα στο ζευγάρι. Η Μαρίνα, ακούγοντας ότι το παιδί της είναι νεκρό, κλαίει με λυγμούς στην αγκαλιά του Μάνου. Στο μεταξύ, ο γιατρός τούς ανακοινώνει ότι πρέπει να γίνει άμεσα καισαρική για να μην κινδυνέψει η ζωή της. Έτσι, πραγματοποιείται πρόωρος τοκετός και ύστερα από λίγο η γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι της. Ψυχολογικά αλλά και σωματικά είναι ράκος και απομονώνεται στο δωμάτιό της. 0 Μάνος προσπαθεί να τη στηρίξει, όμως η Μαρίνα τον διώχνει μακριά της και βυθίζεται στην κατάθλιψη.

ΔΗΜΗΤΡΑ & ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ

Στο ξεκίνημα του Γ’ κύκλου, η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα και σοκόρεται. Η μεγάλη αποκάλυψη γίνεται στο πρώτο επεισόδιο, όταν εκείνος, μη μπορώντας να κρατάει άλλο κρυφή την αλήθεια, της μαρτυρά ότι ήρθε στη Μάνη για να συναντήσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του άντρα που του χάρισε ζωή μέσω του θανάτου του. Συγκλονισμένη από τα λόγια του, η Δήμητρα νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και του ρίχνει ευθύνες που δεν της είχε πει εξαρχής την αλήθεια. Στη συνέχεια αποφασίζει ότι η σχέση της με τον Ορέστη πρέπει να λήξει και του το ανακοινώνει, ραγίζοντάς του την καρδιά. Μάλιστα, ύστερα από λίγο καιρό στη ζωή της κοπέλας μπαίνει ένας άλλος άντρας.

ΙΟΥΛΙΑ & ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΗ

Στα νέα επεισόδια θα λυθεί η απορία των τηλεθεατών αν η Ιουλία γέννησε το μωρό που κυοφορούσε. Έχουμε δει σε φλας μπακ ότι η ηρωίδα θυμάται με πόνο ένα δυστύχημα που είχε με μηχανή ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, στο οποίο πέθανε μία φίλη της. Σύμφωνα με όσα θα δούμε, η Ιουλία ανακαλύπτει ότι ο γυναικολόγος που είχε τότε εμπλέκεται σε κύκλωμα εμπορίας παιδιών και σιγά-σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι της προσωπικής της ιστορίας. Τόσο εκείνη όσο και ο Στάθης μαθαίνουν ότι είναι γονείς μίας νεαρής γυναίκας και η αποκάλυψη αυτή τους σοκάρει. 0 καθένας από την πλευρά του κάνει τις δικές του προσπάθειες να προσεγγίσει την κοπέλα, η οποία έρχεται στη Μάνη για να βρει τους βιολογικούς της γονείς. Ύστερα από καιρό και αφού έχουν καταφέρει να βρουν την κόρη τους, η Ιουλία και ο Στάθης θα αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους.

ΧΑΪΔΩ & ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΦΕΑ

Μια νέα βεντέτα αρχίζει στα νέα επεισόδια, καθώς η οικογένεια του Στέλιου Βαφέα, που εκτέλεσε η Χάιδω για να εκδικηθεί για τον θάνατο της κόρης της βάζει στο στόχαστρο την ίδια και την οικογένεια Στεφανέα. Η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος προσπαθεί να τους βλάψει, όταν αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά. Όμως φοβάται να μοιραστεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα την αλήθεια. Την ίδια ώρα, είναι φανερό ότι ο Μιλτιάδης, ο επιστάτης των Βρεττάκων, έχει σκοτεινό ρόλο, καθώς παρακολουθεί τις κινήσεις των Στεφανέων και μοιράζεται πληροφορίες με κάποιον στο τηλέφωνο. Στα νέα επεισόδια θα αποκαλυφθεί ότι είναι ετεροθαλής αδελφός του Στέλιου. Παράλληλα, εμφανίζεται ένας άλλος αδελφός του νεκρού, ο οποίος διψάει για εκδίκηση. Μάλιστα, εκτός από τη Χάιδω, βάζει στο στόχαστρο και τον Φίλιππο, και του στήνει καρτέρι θανάτου. Το σατανικό σχέδιο λαμβάνει χώρα σε μία έρημη περιοχή, από όπου περνάει ο Φίλιππος με το αυτοκίνητό του και ο άντρας τον πυροβολεί.

Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ

Όπως είδαμε, η Ειρήνη ακούει την Ασπασία να λέει στο τηλέφωνο ότι η κόρη της δεν πρέπει να μάθει ότι έχει αδελφό και στη συνέχεια το λέει στον Δημοσθένη. Έτσι, ξεκινάει ένας μεγάλος Γολγοθάς για την ηρωίδα, που καλείται να δώσει εξηγήσεις στον σύζυγο και στην κόρη της. Η αλήθεια θα αργήσει να βγει στο φως, ωστόσο αυτό το συμβάν προκαλεί και πάλι τριγμούς στον γάμο του ζευγαριού. Η νέα κρίση διαλύει την Ασπασία, καθώς νιώθει πλέον μόνη και γεμάτη ενοχές για τα λάθη της. Τότε, πάνω στην απελπισία της, της γεννιέται η επιθυμία να βρει τη χαμένη της αδελφή. Αρχίζει, λοιπόν, να την αναζητά απεγνωσμένα και τελικά καταφέρνει και την εντοπίζει.

Δες κι αυτό:

Πηγή mytv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts