Η Δέσποινα Μοιραράκη στην έκθεση “Haute Couture Collection” CREAID

Σε ένα σκηνικό μοναδικά φτιαγμένο, με σουρεάλ στοιχεία που παρέπεμπαν σε πίνακα του Salvador Dali, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο κτίριο του One Athens, η έκθεση “Haute Couture Collection” του τέταρτου κατά σειρά project της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID.

Τα χειροποίητα χαλιά που συμπλήρωσαν τη διακόσμηση του event, ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας Δέσποινα Μοιραράκη Α.Ε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Βαγγέλης Μητρογιάννης: Ο κουμπάρος του Μαζωνάκη καταγγέλλει: «Μέλη της οικογένειάς του προσπαθούν να τον καταστρέψουν»

Ο κουμπάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, Βαγγέλης Μητρογιάννης, μετά τον εγκλεισμό του τραγουδιστή σε κρατική ψυχιατρική κλινική, το Δρομοκαΐτειο, θέλησε να

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »