Η Διάφανη Αγάπη έρχεται και αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές

Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου του Alpha με τον τίτλο «Διάφανη αγάπη» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Μοναδικές ερμηνείες, δυνατό καστ, μια ρομαντική ιστορία αγάπης σε μια σύγχρονη και ξεχωριστή, σε τεχνολογία και ύφος κινηματογράφησης, σειρά.

Πως είναι να πεθαίνεις, αλλά να μένεις παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους; Πως είναι να πρέπει να εξιχνιάσεις την δολοφονία σου ενώ είσαι νεκρός; Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί… Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία… Γιατί το μόνο πράγμα που πήρε μαζί του είναι η αγάπη.

«Διάφανη αγάπη». Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Το νέο δελτίο Τύπου του Alpha ξεκαθαρίζει και το ρεπορτάζ της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου που ήθελε και τον Βασίλη Μπισμπίκη να εντάσσεται στο καστ. Δείτε το βίντεο:

Πρωταγωνιστούν οι: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά–Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, κ.ά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts