Η εποχή που όλες οι celebrity έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Έβλεπα τώρα τυχαία κάποιες δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη  στην κάμερα του Happy Day με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί: «Ολεάννα» στο θέατρο Olvio. Η παράσταση έχει να κάνει με μια φοιτήτρια η οποία κατηγορεί τον καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση. Αυτό έφερε την ερώτηση του δημοσιογράφου αν και η ίδια έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση με την ίδια να απαντά: «Ναι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση με έναν τρόπο ναι, όχι τραγικές καταστάσεις… μια μορφή ελαφριάς την οποία την αντιπαρήλθα και μια χαρά τα κατάφερα παρόλο που ήμουν μικρούλα… δεν το ανέφερα σε κανέναν, απλώς προστάτευσα τον εαυτό μου και τέλειωσε εκεί… Ήμουν μικρή και δεν ήθελα να δώσω έκταση…»! Και λέω εγώ τώρα…  

Πώς γίνεται ξαφνικά τα τελευταία 2 χρόνια να έχουν βγει όλες οι  celebrity και ψευτο-celebrity και να δηλώνουν το ίδιο πράγμα; Φυσικά και ξέρουν πως πουλάει το θέμα και με μια τέτοια δήλωση θα δουν το όνομα τους να παίζει σε τηλεοράσεις, εφημερίδες, sites και social media. Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Παπουτσάκη η οποία για να το λέει η κοπέλα μπορεί και να το έπαθε. Το γενικεύω, δεν είναι λογικό κάθε μέρα να ξεπετάγεται μια ανάλογη είδηση. Φαίνεται στημένο το όλο πράγμα, δεν γίνεται κι αν είσαι και λίγο μέσα στο χώρο ξέρεις κιόλας πως είναι. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts