Η ηχηρή απουσία από την κηδεία του Δάνη Κατρανίδη – Γιατί δεν πήγε η Μαριάννα Τουμασάτου

Θλίψη έχει σκορπίσει σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας, η είδηση του θανάτου του Δάνη Κατρανίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός, πέθανε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 75 ετών. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας κι έδινε τη δική του μάχη. Την είδηση του θανάτου του Δάνη Κατρανίδη έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Πολλοί συνάδελφοι του εκλιπόντα, αποχαιρέτισαν τον αγαπημένο τους συνεργάτη μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, ανάμεσα σε αυτούς και η Μαριάννα Τουμασάτου. Οι δύο ηθοποιοί, είχαν συνεργαστεί επί σειρά ετών στην καθημερινή δραματική σειρά που άφησε εποχή, «Βέρα στο δεξί». «Αυτό το χαμόγελο θα μείνει σε μας! Αντίο» έγραψε τη δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

Γιατί δεν πήγε στην κηδεία του

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12.30 στο κοιμητήριο Zωγραφου φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Δάνη Κατρανίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Σύμφωνα με ανάρτηση και πάλι του Σπύρου Μπιμπίλα, η οικογένεια του Δάνη Κατρανίδη επιθυμούσε, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Η Μαριάννα Τουμασάτου δεν πήγε στην κηδεία του. Αυτή την περίοδο περνάει κι αυτή πολύ δύσκολες στιγμές. Η ηθοποιός πρόσφατα απηύθυνε έκκληση για βοήθεια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να βρεθεί αίμα για τον πατέρα της. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική του σοβαρή μάχη ενάντια στον καρκίνο και όπως ήταν φυσικό η έκκληση της ηθοποιού για βοήθεια βρήκε άμεση ανταπόκριση.

Δες επίσης: Δάνης Κατρανίδης – Το σπαρακτικό μήνυμα του Γιάννη Βούρου για την απώλειά του: «Ο Γολγοθάς τελείωσε, αυτό ήταν»

«Αν ο μπαμπάς μου αυτή τη στιγμή μπορούσε να ξέρει πόσοι άνθρωποι άπλωσαν το χέρι τους να του προσφέρουν αίμα, θα καμάρωνε και θα κρυφογελούσε. Έχουν καλυφθεί οι μονάδες που χρειαζόμαστε. Σας ευχαριστώ για κάθε σταγόνα και για κάθε προσευχή και μήνυμα. Με την ευκαιρία να σας πω πως όσα χρόνια μπορούσε να έχει την τιμή να είναι εργοδότης, ήταν» έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts