Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

Από μέρα σε μέρα περιμένει το μωράκι της η Ιωάννα Τούνη.
Η όμορφη μέλλουσα μανούλα, η οποία σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες ενημερώνοντας τους followers της για την κατάσταση της εγκυμοσύνης της, αυτή τη φορά απάντησε σε σχετική ερώτηση για τα κιλά που έχει πάρει αυτό το διάστημα.
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει πάρει 14 κιλά, ενώ ο μπέμπης ζυγίζει 3 κιλά.

“Για σένα που ρωτάς να σου πω ότι ο μπέμπης είναι 3 κιλά και 50 γραμμάρια. Εγώ έχω πάρει 14 κιλά. Μαζί τα φάγαμε, μαζί θα τα χάσουμε, ετοιμαστείτε να δούμε τι θα γίνει. Ανεβαίνω δύο σκαλιά και λαχανιάζω” είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μάθαμε πως η Ιωάννα δεν θα πάρει όλο το μήνα και παρά το γεγονός ότι η τελική ημερομηνία της να γεννήσει είναι η 15η Ιανουαρίου, ωστόσο ο μικρός είναι έτοιμος για την «ηρωική έξοδο».
Πιο συγκεκριμένα, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, όπως είπε, επικοινώνησε με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, και όπως της μεταφέρθηκε η Ιωάννα Τούνη θα γεννήσει μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

«Η Ιωάννα Τούνη δεν κρατιέται, δεν κρατιέται. Μιλήσαμε με άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού και μας είπε πως δεν πιστεύει ότι θα φτάσουν 15 Γενάρη, είναι… κοντογιορτή», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts