Η Καίτη Φίνου ξεσπά στο Facebook. Γιατί θα σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες;

Φανερά ενοχλημένη φάνηκε με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Καίτη Φίνου η οποία ξεσπά κατά ορισμένων για σχόλια που της κάνουν στις φωτογραφίες της.

«Εσείς ζητήσατε να ανεβάζω φωτογραφίες από το παρελθόν μου. Το έκανα μέχρι και αποκόμματα ανέβασα για να διαβάσετε τι έγραφαν εκείνη την εποχή τα περιοδικά και οι εφημερίδες. Ακόμη και όσα έντυπα μιλούσαν άσχημα για μένα.

Και οι περισσότεροι είτε φανερά είτε στο ινμποξ μου κάνετε σχόλιο μόνο για τις φωτογραφίες που βλέπετε και όχι για το περιεχόμενο. Και να ταίριαζε το σχόλιο με ότι γράφεται στο κείμενο, πάει στα κομμάτια, αλλά να βγάζετε δικά σας συμπεράσματα του τύπου πως είμαι ακόμη ερωτευμένη με τον Στάθη ή την άποψή σας για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είμαστε τραβάει πολύ….

Στα πάνω μου υπήρξα εκείνη την 15ετία περίπου. Ο τύπος σαφώς και θα ασχολιόταν με μένα… όμως αν δεν γνωρίζετε (το γράφω και πάλι) τι λέει μέσα ο ποιητής καλύτερα μην σχολιάζετε.

Θέλησα να σας «ταξιδέψω» στην εποχή… άλλα καταλάβατε …όπως έχω σταματήσει να βγάζω φωτογραφίες τωρινές εδώ για διάφορα που διάβαζα έτσι θα σταματήσω να σας αναρτώ και από το παρελθόν.

Λυπάμαι…», έγραψε η Καίτη Φίνου.

https://www.facebook.com/kaiti.finoyareal/posts/1453723664725622

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts