Η μάγισσα εξελίξεις εβδομάδας: Ο Μιχαήλ συγχωρεί τη Δαμιανή- ‘Ενας θάνατος προκαλεί μεγάλη αναστάτωση

Η μάγισσα: Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Ο Μιχαήλ δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Δαμιανή, ενώ η Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά τον πραγματικό δολοφόνο του παιδιού της. Παράλληλα, ο Μάρκος ζηλεύει τον Αντρέι και ο γάμος της Κερασίνας με τον Τζανή περνάει κρίση.

Ο Πετρούνης καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον Μαριόλη και να αποδείξει πως εκείνος πρόδωσε την οικογένεια του. Την ίδια στιγμή, η Θεοφανώ, μετά την ανάκριση που υπέστη από όλη την οικογένεια των Λασκαραίων, αποφασίζει να θάψει το χάρισμά της μια για πάντα. Παράλληλα, ο Μιχαήλ θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Δαμιανή, καθώς βλέπει σε εκείνη πραγματική μεταμέλεια για όσα έχουν γίνει. Την επόμενη μέρα, η Θεοφανώ έχει ακόμη ένα όραμα και αυτή τη φορά ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν του Αντρέι, που θα κλονίσει και τον ίδιο, καθώς του λέει τι είδε. Η συμπεριφορά του Αντρέι προς τη Θεοφανώ, μετά το όραμά της για το παρελθόν του, αλλάζει, προκαλώντας την αντίδρασή της.

Εν τω μεταξύ, συγκαλείται έκτακτο συμβούλιο των καπεταναίων, καθώς οι εξελίξεις με την εισβολή των Τούρκων είναι ραγδαίες και αποφασίζουν να σταθούν στο πλευρό των υπόλοιπων Μανιατών. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ένας θάνατος προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή φτάνει στ’ άκρα, λόγω της Μεταξίας, η οποία καταφέρνει και παρασέρνει τον νεαρό. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος αντιλαμβάνεται πως ο Αντρέι και η Θεοφανώ έχουν αναπτύξει στενή σχέση και τρελαίνεται από ζήλια με αποτέλεσμα να οδηγείται σε απρόσμενες αποφάσεις. Ταυτόχρονα, η Ποτούλα αποφασίζει κάτι που είναι ικανό να φέρει ξανά σε εμπόλεμη κατάσταση τις οικογένειες των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων. Ωστόσο, οι τελευταίοι προσπαθούν να βγάλουν απ’ τη μέση την Ποτούλα.

Την ίδια ώρα, η Ρηνιώ μαθαίνει κάτι που τη σοκάρει, ενώ ο Αντρέι αρχίζει να υποψιάζεται το ενδιαφέρον του Μάρκου προς τη Θεοφανώ. Ακόμη, η Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού της, αν και δεν μπορεί να πιστέψει πως το έκανε η Δαμιανή. Αποφασίζει, όμως, να το εξετάσει. Τις επόμενες μέρες, η Ρηνιώ αναλαμβάνει να ερευνήσει αν είναι σωστοί οι φόβοι της Κερασίνας για την παράνομη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας. Παράλληλα, ο Αντρέι και ο Κανέλλος βρίσκονται μπροστά σε αποκαλύψεις για τον Τζανέτο, που θα τους συγκλονίσουν.

Τέλος, η σχέση του Μάρκου με τη Θεοφανώ οδηγείται ξανά σε αδιέξοδο, ενώ το ένοχο μυστικό της Θεοφανώς για την εγκυμοσύνη της γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο, με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Δες κι ένα φρέσκο και ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα:

Πηγή: Mytv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts