Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ είναι αδελφή του Σπήλιου

Η Μάγισσα: Με καταιγιστικές εξελίξεις αναμένεται να επιστρέφει το 2024 η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, μιας και τα νέα επεισόδια θα είναι γεμάτα με ένοχα μυστικά, αποκαλύψεις και δολοφονίες.

Αρχικά, η Δαμιανή θέλει να διώξει τη Θεοφανώ από τον πύργο και έτσι βάζει λόγια στον Μιχαήλ για τον γιο του. Ωστόσο, αυτό θα αποτελέσει αφορμή για να ξεσπάσει μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε πατέρα και γιο, με τον πύργο να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα.

Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα όταν μαθευτεί πως η Θεοφανώ και ο Σπήλιος είναι αδέλφια. Στα νέα επεισόδια της χρονιάς θα δούμε σε flashback πώς η Κυπριανή τελικά εντόπισε την Αναχίτ και την τιμώρησε με το να την κάψει όταν έμαθε πως κουβαλάει το παιδί του άντρα της. Η απογοήτευση αυτή της Κυπριανής για τον άντρα της ήταν και ο λόγος που την έκανε να φορέσει για λίγο καιρό μαύρα μετά τον θάνατό του, αλλά και να συνάψει νέο δεσμό και να παντρευτεί με τον Σκλαβούνο, με τον οποίο όλα αυτό τα χρόνια είχαν μόνο φιλικές σχέσεις. Ο Σπήλιος που δεν γνωρίζει για το παρελθόν της οικογένειάς του πιστεύει πως η μητέρα του τον ντρόπιασε με τις πράξεις της και τη διώχνει.

Πανικός θα επικρατήσει όταν ο Σπήλιος μάθει πως έχει μια αδελφή, χωρίς να γνωρίζει πως αυτή είναι η Θεοφανώ, το δουλικό των Λασκαραίων, όπως την αποκαλεί. Η ύπαρξή της, τον κάνει να κινήσει γη και ουρανό για τον εντοπισμό της. Μέχρι να φτάσει στη Θεοφανώ, όμως, θα περάσει μεγάλο διάστημα και όταν γίνει αυτό θα αλλάξουν οι ισορροπίες. Η Θεοφανώ θα είναι πια μια Γερακάρη και αυτό θα την κάνει να φύγει από τον πύργο των Λασκαραίων, αλλά και να απομακρυνθεί από τον ΜάρκοΤην ίδια στιγμή, ο Τζανής αποφασίζει να δράσει εις βάρος του αδελφού του και να δώσει το κεφάλι της Θεοφανώς στους εχθρούς του προκειμένου έτσι να αναγκάσει τον Μάρκο να παραιτηθεί από την αρχηγία.

Ο Αντρέι όμως θα είναι αυτός που θα καταφέρει να σώσει τη Θεοφανώ από τη μανία των κατοίκων της Μάνης και κυρίως των Τριβολαίων που τη θεωρούν «μάγισσα». Μετά από το σκηνικό αυτό, ο Αντρέι και η Θεοφανώ αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά και ο ένας ανοίγει την καρδιά του στον άλλον κι έτσι θα αρχίσει να γεννιέται ανάμεσά τους ένας μεγάλος έρωτας.

Τέλος, στα επεισόδια της Μάγισσας που θα προβληθούν το 2024, θα έρθει η μεγάλη αποκάλυψη πως ο Αντρέι είναι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, άρα και ο νόμιμος κληρονόμος της οικογένειας. Η είδηση θα σκάσει σαν βόμβα στον πύργο και θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.

Δείτε τη σημερινή συνέντευξη του Τάσου Νούσια και της Έλλης Τρίγγου στο Πρωινό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts