Η Μάγισσα: Ερωτικό τρίγωνο- φωτιά! Ο Μάρκος ζηλεύει τον Αντρέϊ

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Στο επίκεντρο αυτών βρίσκεται, ακόμη μία φορά, η Θεοφανώ, η οποία αρχικά, όπως θα δούμε, αποφασίζει να θάψει το χάρισμά της μια για πάντα προκειμένου να μη δημιουργηθούν άλλα προβλήματα στη ζωή της. Ωστόσο, η προσωπική της ζωή θα είναι αυτή που θα μας απασχολήσει.

Η Θεοφανώ ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν του Αντρέι, που θα κλονίσει και τον ίδιο και θα γίνει η αφορμή για να έρθουν αρκετά κοντά και να μοιραστούν προσωπικά γεγονότα. Μάλιστα, η κοπέλα έχει ένα όραμα που αφορά το παρελθόν του και η συμπεριφορά του Αντρέι προς εκείνη ύστερα από αυτό θα αλλάξει, προκαλώντας την αντίδρασή της.

Ο Μάρκος αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως οι δυο τους συναντιούνται όλο και συχνότερα και θυμώνει. Ο νεαρός Λάσκαρης ζηλεύει τη σχέση που αναπτύσσει η Θεοφανώ με τον Ρώσο και η ζήλια του για τον Αντρέι θα τον οδηγήσει σε απρόσμενες αποφάσεις. Η συμπεριφορά του Μάρκου απέναντι του αλλάζει, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στον Αντρέι, ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται το ενδιαφέρον του Μάρκου προς τη Θεοφανώ.

Κάπως έτσι, η σχέση των δύο τελευταίων οδηγείται ξανά σε αδιέξοδο. Τις επόμενες ημέρες, όμως, το ένοχο μυστικό της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς θα γίνει γνωστό σε όλο τον πύργο, με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Πηγή: Mytv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts