Η Μάγισσα: Μαρία Τσιμά: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Σιμώνη

Η Μάγισσα: Η Σιμώνη, εισβάλλει απόψε στην σειρά του ΑΝΤ1 φέρνοντας ανατροπές αλλά και πολλά μυστικά στο φως κι έρχεται κοντά με την Θεοφανώ.

Η Σιμώνη είναι μία τραυματισμένη γυναίκα που θα βρουν απόψε και η Θεοφανώ θα την περιθάλψει και θα ανακατέψει την ζωή της αλλά και τον Πύργο των Λασκαραίων. Τον ρόλο της Σιμώνης θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαρία Τσιμά με πολυετή εμπειρία στο χώρο της υποκριτικής και της τέχνης ευρύτερα. Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Είναι ιδρυτικό μέλος της Θεατρικής Συντροφιάς Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Θεατρικού Οργανισμού ΣΤΙΓΜΗ. Είναι στέλεχος Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΙΝΞ) του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Διασκεύασε μαζί με τον Γιάννη Αναστασάκη το μυθιστόρημα του Τζέημς Θέρμπερ: Τα 13 ρολόγια. Παραστάσεις του έργου δόθηκαν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, Πάτρας και Ιωαννίνων και το μυθιστόρημα της Ινές Κανιατί Η τρελοβγενιώ Θέατρο Στοά – Θέατρο Βασιλάκου και Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (2014).

Με το διήγημα Κριστέλα πήρε το Γ’ Βραβείο Διηγήματος από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Κυκλοφορεί στη συλλογή: Ο φόβος του ξένου. Πήρε το Β’ Βραβείο Διασκευασμένου Σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος για την Αιολική Γη του Η. Βενέζη (2014). Το 2017 από τις εκδόσεις Στερέωμα εκδόθηκε η νουβέλα Το λιθόστρατο, που πήρε το Γ’ Βραβείο του λογοτεχνικού περιοδικού Αναγνώστης. Το 2018 εκδόθηκε το θεατρικό έργο Ίσια Διακιώματα, αλλοδαπές γυναίκες μιλούν, που παρουσιάστηκε στο θεατρικό χώρο Vault το 2016-2017. Διετέλεσε Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος από τον Αύγουστο του 2015 ως τον Νοέμβριο του 2019 και καθηγήτρια Υποκριτικής στη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ και στη Δραματική Σχολή ΠΡΑΞΗ 7. Έχει πάρει μέρος σε 60 θεατρικές παραστάσεις, σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και στην τηλεόραση. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, Λάρισας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Αγρινίου και θιάσους του ελεύθερου θεάτρου.

Η ηθοποιός ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα γυρίσματα και είπε ότι κάνει απόψε την είσοδο της στην σειρά. Συγκεκριμένα έγραψε: “Σιμώνη -Θεοφανώ. Σήμερα μπαίνει και μια παράξενη γυναίκα στην ιστορία της Μάγισσας. Η αγαπημένη αυτή φωτογραφία τραβήχτηκε στα γυρίσματα. Ευχαριστώ πολύ τοv @lefteris_charitos ,την @mirandarostandi , την @ellitringou και όλους τους αγαπημένους συναδέλφους και το συνεργείο για την συνεργασία.”

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts