Η Μάγισσα: «Μου την δίνει απίστευτα, σιγά τον George Clooney»

Η Μάγισσα: Στο αποψινό επεισόδιο 23/10, η Θεοφανώ εκμυστηρεύτηκε στη Σιμώνη αυτό που της συμβαίνει κι εκείνη της πρότεινε ένα σχέδιο για να κάνει το χάρισμά της σύμμαχο.

Ο Μάρκος έμαθε τον πραγματικό λόγο που η Δαμιανή έδιωξε την Αναστασία απ’ τον πύργο και καταρρακώθηκε, ενώ πήρε μια απόφαση που ήταν ικανή να τους συγκλονίσει όλους.

Ο Αντρέι είδε στο πρόσωπο του Μανόλη, τον σωστό άνθρωπο που θ’ αφυπνίσει αυτούς που πρέπει για να τον βοηθήσουν να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Ο Τζανής ήρθε σε μεγάλη σύγκρουση με τη Μεταξία, καθώς έμαθε πως αποκάλυψε στη Γερακίνα την παράνομη σχέση τους, ενώ στη συνάντησή του με την Κερασίνα τα ανέτρεψε όλα.

Οι τηλεθεατές σχολίαζαν από την έναρξη του επεισοδίου της σειράς Μάγισσα στο Twitter και βρήκαν τον ήρωα που τους εκνεύρισε σε αυτό το επεισόδιο. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μιχαήλ.

«Ο Μιχαήλ μου την δίνει απίστευτα. Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτός χτενίζεται. Δηλαδή 400 χρόνια σκλαβιά δεν ήταν αρκετά για να τους απασχολούν σοβαρότερα θέματα από τα γκομενικά του», γράφει κάποιος.

«Συγγνώμη τώρα κάθονται και χτυπιούνται για τα μάτια του Μιχαήλ μη ειρωνικά; Σιγά τον Clooney λίγη αληθοφάνεια δεν βλάπτει😭 #Magissa», γράφει κάποιος άλλος.

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts