Η μάγισσα: Ο Μάρκος πίνει το δηλητήριο που προοριζόταν για τη Θεοφανώ και χαροπαλεύει

Η μάγισσα: Με κομμένη την ανάσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Ο Τζανής παντρεύεται με την Κερασίνα. Η Μεταξία, που είναι ακόμη τρελά ερωτευμένη μαζί του, βράζει από θυμό και ζήλια, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να ανησυχεί και για το γάμο της, αφού υποψιάζεται ότι ο Μάρκος ξενοκοιμάται με τη Θεοφανώ.

Παράλληλα, μια καινούργια απόπειρα δολοφονίας θα συνταράζει τους πάντες στον πύργο των Λασκαραίων και ένα λάθος θα φέρει τον Μάρκο πολύ κοντά στο θάνατο..
Η ζωή της Θεοφανώς θα πάρει και πάλι απρόσμενη τροπή. Είναι γνωστό ότι η υπηρέτρια των Λασκαραίων, με το σπάνιο χάρισμα, έχει πολλές αντιπάθειες μέσα στον πύργο.

Μάλιστα, μετά τα τελευταία γεγονότα, η παρουσία της έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ενοχλητική για κάποιους. Υπάρχει, όμως, ένα πρόσωπο που είναι αποφασισμένο να τη βγάλει από τη μέση και βάζει μπρος το σχέδιο δολοφονίας της μια δηλητηριασμένη κανάτα με νερό θα οδηγήσει τη Θεοφανώ στο θάνατο.

Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχε σχεδιάσει και η κανάτα φτάνει στα χέρια του Μάρκου, ο οποίος πίνει το δηλητήριο που προοριζόταν για εκείνη. Ο πρωτότοκος γιος του Λάσκαρη, χωρίς να το γνωρίζει, σώζει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του, ο ίδιος όμως βρίσκεται να χαροπαλεύει. Καινούργιες συμφορές συνταράσσουν τον πύργο των καπεταναίων. Όλοι είναι συγκλονισμένοι και αναρωτιούνται ποιος μπορεί να ήθελε τον Μάρκο νεκρό, αφού δεν γνωρίζουν το τραγικό λάθος που τον οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.

Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις, γιατί έχει καταλάβει πως το δηλητήριο προοριζόταν για εκείνη… Θα προσπαθήσει να σώσει τον αγαπημένο της και να ανακαλύψει την αλήθεια.

Πηγή:Τηλεθεατής

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts