Η Μάγισσα: Πολλοί είδαν, λίγοι κατάλαβαν! Την αναγνωρίσατε στο μοιρολόι για το βρέφος;

Η Μάγισσα: Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του ΑΝΤ1 ήταν το ίδιο συγκλονιστικό με το πρώτο, τη μεγάλη χθεσινή πρεμιέρα!

Όπως παρακολουθήσαμε λοιπόν, σήμερα (26/9), οι δύο πατριές συγκλονίστηκαν με τον χαμό του βρέφους. Η Θεοφανώ φυλακίστηκε καθώς ήταν η πρώτη ύποπτη. Η Μεταξία είναι άλλωστε βέβαιη πως εκείνη ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε, όμως ο Μάρκος παίρνει το μέρος της Θεοφανώς.

Όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι για τον χαμό του μωρού είναι οι Μπραϊτάνοι. Μια οικογένεια που μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε γδικιωμό με τους Λασκαραίους. Η συμφωνία ανακωχής έσπασε και η απάντηση των Λασκαραίων αναμένεται να είναι πολύ σκληρή.

Ο Αντρέι, για να γλυτώσει τη ζωή του, αποκάλυψε στον Θράσο και στον Μόφορη, το όνομα του Μανιάτη που ήθελε να επισκεφθεί, αλλά οι δυο πειρατές είχαν πάρει την απόφασή τους.

Η συγκλονιστική σκηνή με το μοιρολόι

Στο αποψινό επεισόδιο είδαμε μία πραγματικά συγκλονιστική σκηνή με το μοιρολόι για το βρέφος όμως λίγοι κατάλαβαν ότι η γυναίκα που μοιρολογούσε είναι η Αναστασία Μουτσάτσου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, η γνωστή ερμηνεύτρια κλήθηκε από τους ανθρώπους της παραγωγής και τον ίδιο τον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο να αναλάβει εξολοκλήρου τη συγκεκριμένη πολύ δυνατή αλλά και δύσκολη σκηνή καθώς κατάγεται από τη Μάνη και γνωρίζει πολύ καλά το περίφημο μανιάτικο μοιρολόι. Προκειμένου λοιπόν να αποδοθεί με αληθοφάνεια και με σεβασμό στην παράδοση, η Αναστασία Μουτσάτσου έκανε αυτό το μικρό αλλά πολύ προσεγμένο και εύστοχο «πέρασμα» από τη σειρά.

Να θυμίσουμε άλλωστε πως η Αναστασία Μουτσάτσου είχε ερμηνεύσει και στις Άγριες Μέλισσες τραγούδια του Alex Sid.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts