Η Μάγισσα: Συγκλονίστηκαν στο Twitter με τον όρκο της Φιλικής Εταιρείας

Η Μάγισσα: Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις ήταν για ακόμα μια φορά καταιγιστικές και καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τη σειρά προσπαθώντας να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του γιου του Μάρκου Λάσκαρη.

Η Μάγισσα για ακόμα ένα βράδυ κατάφερε να γίνει trend στο Twitter/X με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να σχολιάζουν όσα συμβαίνουν.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Αντρέι Σιντόροφ κατάφερε να μυήσει στη Φιλική Εταιρεία τον Δημοσθένη και τον Μανόλη και τους παρακολουθήσαμε να ορκίζονται. Οι χρήστες του Twitter συγκινήθηκαν και ανατρίχιασαν, όταν άκουσαν τον όρκο της Φιλικής Εταιρείας, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που θυμήθηκαν τα σχολικά τους χρόνια.

Δες και το παρακάτω ενδιάφερον βίντεο για τη Μάγισσα:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »