Η Μαριτίνα Ντενίση είναι το super girl του φετινού καλοκαιριού

Η Μαριτίνα Ντενίση, η κόρη της Μιμής, το έβαλε στόχο και τελικά κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε. Και πλέον είναι μία άλλη! Τα outfits της εντυπωσιάζουν και σίγουρα μπορεί να πάρει τον τίτλο του super girl του φετινού καλοκαιριού.

«Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή… Είπα “δεν πάει άλλο”. Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ η Μαριτίνα Ντενίση και σίγουρα έχει πετύχει τον στόχο της αφού πλέον έχει αλλάξει ριζικά σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Μαριτίνα πλέον απολαμβάνει την καθημερινότητά της και επειδή προσφάτως, με την αφόρητη ζέστη ήθελε να πάρει μία μικρή δόση δροσιάς βρέθηκε στο pool bar γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας για να κάνει μία βουτιά. Εκεί είπε να μοιραστεί και την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό, την πρώτη μετά την απώλεια των κιλών και την πλήρη αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Έχεις κορμάρα» – Η Μιμή Ντενίση είναι 71 ετών και κανείς δεν το πιστεύει!

Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με cut out λεπτομέρειες, η όμορφη κόρη της Μιμής Ντενίση πόζαρε στην ξαπλώστρα της σε μία ανεπιτήδευτη πόζα και φυσικά κατέκτησε δεκάδες likes.

Η Μαριτίνα έχει αποκτήσει απίθανο στιλ ενώ πρόσφατα μας έδειξε πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς έντονο μακιγιάζ και διακρίναμε αυτό το κάτι παραπάνω στην επιδερμίδα της που της δίνει μια χάρη αλλιώτικη!

Αυτό δεν είναι άλλο από τις φακιδούλες της, οι οποίες δείχνουν το φρέσκο και νεανικό της πρόσωπο ακόμη πιο γλυκό. Ας μην ξεχνάμε πως κατά καιρούς έχουμε δει πολλές επώνυμες στα social media να φτιάχνουν ψεύτικες φακίδες με χρήση μακιγιάζ. Η Μαριτίνα τις έχει φυσικές και κάνουν την επιδερμίδα της ακόμη πιο φυσική παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιεί πολύ ελαφρύ μακιγιάζ.

Η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει για το bullying που έχει δεχθεί η κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση. Η ηθοποιός τόνισε ότι η Μαριτίνα δεν έχει δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της αλλά και για το γεγονός ότι είναι κόρη της.

Σε τηλεοπτική σας συνέντευξη, εξομολογηθήκατε ότι η κόρη σας, Μαριτίνα, είχε δεχθεί bullying για τα επιπλέον κιλά που είχε στο παρελθόν.

Δεν είχε δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της. Τα παιδιά των διασήμων, των ανθρώπων που αγαπά ο κόσμος, υφίστανται γενικότερα bullying. Πολλές φορές τής έλεγαν: «Τι ανάγκη έχεις εσύ; Είσαι η κόρη της Ντενίση, τα έχεις όλα εύκολα». Ορισμένοι θεωρούσαν πως είναι σνομπ. Μπορεί επίσης να προσπαθούσε πολύ στο σχολείο προκειμένου να πάρει άριστα σε ένα διαγώνισμα και να σχολίαζαν απαξιωτικά: «Εντάξει, παίρνεις παραπάνω βαθμούς λόγω του ονόματος σου…».

Σας θύμωνε αυτό;

Τα μάθαινα έκτων υστέρων, κατόπιν εορτής. Επειδή ήξερε ότι θα νεύριαζα πολύ, επέλεγε να μη μου τα αναφέρει.

Σας στενοχωρεί το ότι το παιδί σας υπέστη τόσο άδικες κρίσεις;

Όχι, δεν είμαι του χυμένου γάλακτος! Ό,τι γίνεται γίνεται. Αν σκεφτόμαστε διαρκώς ποιος μας φέρθηκε άσχημα ή ποιος έκανε το οτιδήποτε στο παιδί μας, δεν προχωρά η ζωή. Αυτά είναι για τους αργόσχολους, για εκείνους που δεν έχουν τι να κάνουν. Εγώ πηγαίνω στο επόμενο λεπτό, είμαι παρακάτω. Διαφορετικά, θα ήμαστε όλοι κολλημένοι. Η ζωή είναι μικρή, σύντομη και γρήγορη, είπε η Μιμή Ντενίση στο περιοδικό Hello.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας Zartaux

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »