Η Πέμυ Ζούνη στην αγκαλιά της μητέρας της, σε παιδική ηλικία

Η Πέμυ Ζούνη που απολαμβάνουμε από πέρυσι να πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Έρωτας Φυγάς, στο Open, μεγάλωσε σε καλλιτεχνική οικογένεια και παρ’ όλο που σπούδασε φιλοσοφική και μουσική, αποφάσισε πως εκείνο που της ταίριαζε, ήταν η υποκριτική, ευτυχώς για εμάς…

Σήμερα, έρχεται στο φως μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την παιδική ηλικία της ηθοποιού από την επίσημη σελίδα του Σπιτιού του Ηθοποιού στο Instagram.

Σ’ αυτήν απεικονίζεται η Πέμυ Ζούνη σε παιδική ηλικία, στην αγκαλιά της κούκλας μητέρας της, Πάρης να χαμογελά. Όπως αναφέρεται μάλιστα στη λεζάντα:

«Όταν ο καταξιωμένος κονφερασιέ (*παρουσιαστής ψυχαγωγικού επιθεωρησιακού προγράμματος, ο οποίος παρεμβάλλεται ανάμεσα στα διάφορα νούμερα, λέγοντας ανέκδοτα και κάνοντας έναν υποτυπώδη διάλογο με το κοινό) Λάμπρος Ζούνης έκανε περιοδείες, η μικρή Πέμη με τη μαμά της Παρή τον ακολουθούσαν. Έτσι η Πέμη Ζούνη μεγάλωσε σε μια καλλιτεχνική οικογένεια γνωρίζοντας εκ των έσω το θεατρο και πολύ αργότερα συνέχισε κι εκείνη την ίδια πορεία!».

Πρόκειται για ένα σπάνιο φωτογραφικό «κλικ», από εκείνα που φέρνουν όμορφες εικόνες και μακρινές μνήμες από το παρελθόν που πολλές φορές γεμίζουν με δάκρυα τα μάτια. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία πάντως με την Πέμυ Ζούνη παιδί, μόνο χαρά και νοσταλγία ξυπνά…

Θυμίζουμε ότι η τηλεοπτική Μαργέτα αναφέρθηκε στην εξήγηση που έλαβαν από το κανάλι και έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν τη σειρά να σταματά γιατί δήθεν αποχωρούν από αυτή, η ίδια και ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Η επίσημη ανακοίνωση που έχουμε από το κανάλι είναι ότι πάρα πολύ θα ήθελαν να συνεχιστεί η σειρά, αλλά αδυνατούν να το στηρίξουν τα οικονομικά του σταθμού. Σεβαστό είναι αυτό, δε μπορεί να πει κανείς κάτι. Πάντα οι σειρές υπογράφουν μέχρι Δεκέμβρη και μετά ανανεώνουν.

Εμείς, ως μια επιτυχημένη σειρά, θεωρούσαμε ότι θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι, όπως έγινε και πέρυσι, γιατί η σειρά ανέβαζε νούμερα, δεν κατέβαζε. Τυπικά είναι κατοχυρωμένοι αφού έχουμε υπογράψει μέχρι τα 100 επεισόδια και θα σταματήσουμε στα 110. Ωστόσο, δεν παύει να είναι αιφνιδιαστικό. Κανείς δε το περίμενε. Προφανώς οι άνθρωποι δε βγαίνουν, είναι δύσκολα τα οικονομικά, ίσως έχουν βρει κάτι που θα τους συμφέρει περισσότερο. Είναι οδυνηρό για εμάς, αλλά δε μιλάμε συναισθηματικά. Εκείνο που θέλω να επισημάνω, είναι ότι από εκπομπές του καναλιού και κάποια site, κυκλοφόρησαν κάποια πράγματα που πρέπει να ανασκευαστούν αμέσως. Ήδη έχουμε ειδοποιήσει το κανάλι για να ανασκευαστούν.

Πήγαν να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα και είπαν ότι η σειρά σταματάει γιατί ο Ζαλμάς και η Ζούνη θέλανε να φύγουν και μια άλλη πρωταγωνίστρια είχε ένα άλλο θέμα. Κάποιες χυδαιότητες. Επειδή αυτό είναι αναληθές, έχουμε ειδοποιήσει να ανασκευάσουν. Θέλω να το διευκρινίσω αυτό. Είναι για γέλια αυτό. Έχουμε και τα συμβόλαια. Πρέπει να βγουν επώνυμα να ζητήσουν συγγνώμη. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Βάσει του ξένου format ο δικός μου χαρακτήρας έχει πεθάνει από τον Οκτώβριο αλλά με πολύ χαρά και από τις δυο πλευρές αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Πρέπει λοιπόν να διορθωθεί αυτή η φήμη.

Υπάρχει μεγάλο κόστος και στις οικογένειες των ανθρώπων που είναι πίσω από τις κάμερες, και στους καλλιτέχνες που χάσανε άλλες δουλειές. Εμείς πιστεύαμε ότι είμαστε οι ναυαρχίδα του σταθμού, τελικά δε συνεχίζουμε γιατί το κανάλι είναι καλυμμένο τυπικά και δε βγαίνουν… Εννοείται ότι είμαι θετική στο να πάει η σειρά σε ένα άλλο κανάλι και να συνεχίσουμε.

Ξέρω ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού είχε υποσχεθεί να στηρίξει εκείνος τη σειρά. Στην πορεία κάπως αυτό άλλαξε. Διαφορετικά δε θα έπρεπε να πάει δεύτερη σεζόν η σειρά ή να πάμε σε άλλο κανάλι εξ αρχής. Εκεί ξέρω ότι έγινε ένα πισωγύρισμα. Γι’ αυτό το κανάλι δε μπορεί να στηρίξει τη σειρά», είπε η Πέμυ Ζούνη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts