Η παραλία: Αυτό είναι το φινάλε – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Η παραλία: Με ένα επεισόδιο γεμάτο αποκαλύψεις και δυνατά συναισθήματα κατεβάζει αυλαία η σειρά την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 22.45. Η αστυνομία επιτίθεται βίαια στους χίπηδες και τους συλλαμβάνει… Δύο μήνες μετά, τα Μάταλα έχουν αλλάξει οριστικά… Το τελευταίο «φώτα, κάμερα, πάμε» ακούστηκε σύμφωνα με το Τηλέραμα πριν από μερικές ημέρες στη μαγευτική παραλία των Ματάλων. Η παραγωγή που ξεχώρισε ολοκληρώθηκε, με τους ηθοποιούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τελευταίο γύρισμα, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Στέφανου Μπλάτσου.

Οι χίπηδες συλλαμβάνονται, αυτή τη φορά όμως οι κάτοικοι παρεμβαίνουν και τους υποστηρίζουν Την ίδια ώρα, ο Ρόμπερτ επιστρέφει στα Μάταλα. Απώλειες Ο χρόνος περνά και δύο μήνες μετά όλα έχουν αλλάξει. Η ακτή είναι άδεια, το «Mermaid Cafe» έχει καταστραφεί, ενώ η Ελένη Ανδρουλιδάκη είναι πλέον η απόλυτη κυρίαρχος της περιοχής. Οι χίπηδες είναι ελεύθεροι, αφού βέβαια κρατήθηκαν στο Τμήμα για ενάμιση μήνα.Ένας γάμος γίνεται η ευκαιρία για να έρθουν ξανά κοντά χίπηδες και ντόπιοι, με την Ελένη να είναι η μόνη που δεν έχει προσκληθεί. Στο μεταξύ, η Τες φέρνει στον κόσμο το μωρό της νωρίτερα από το αναμενόμενο, με τη βοήθεια του Χάρη. Σύντομα οι χίπηδες χαιρετούν συγκινημένοι τους ντόπιους και φεύγουν οριστικά από τα Μάταλα.

Η παραλία: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις εδώ μέσα, σταμάτα κι έλα να φύγουμε»

Ο Σήφης τούς ακολουθεί, για να συνοδέψει τη Λόρα στη χώρα καταγωγής της. Η Νάταλι ωστόσο έχει μια εκ βαθέων συζήτηση με τη Μαρία για το μέλλον της σχέσης τους και τελικά αποφασίζει να μείνει κοντά στον τόπο που αγάπησε βαθιά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts