Η Παραλία εξελίξεις εβδομάδας: Η συνάντηση της Μαίρης με τη Νικολίνα οδηγεί σε σύγκρουση

Η Παραλία: Η Μαίρη επιδιώκει μια συνάντηση με τη Νικολίνα, η οποία όμως δεν έχει ευτυχή κατάληξη. Η Κερασία ζητάει να πάρει το μωρό της Τες, ενώ ο Καραχάλιος βρίσκει ενδείξεις για το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 1η έως και την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, στις 22:45.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 1η Απριλίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 117ο: Η Μαίρη και ο Καραχάλιος συνεργάζονται προκειμένου να βγάλουν άκρη με την κατηγορία φόνου που έχουν επιρρίψει οι αρχές στον Δημητρό. Με αφορμή τη διερεύνηση του περιβάλλοντος και των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον Δημητρό, η Μαίρη επιδιώκει μια συνάντηση με τη Νικολίνα, χωρίς η τελευταία να είναι ακόμα έτοιμη να την αντιμετωπίσει. Από την άλλη μεριά, η χήρα επισκέπτεται το ιατρείο του Χάρη και οι δύο τους έρχονται πιο κοντά. Οι εντάσεις στο ερωτικό τρίγωνο Μαρίας, Καραχάλιου και Νάταλι κλιμακώνονται, ενώ ο τραυματισμένος Γράντος δένεται περισσότερο με τη Νικολίνα. Η τελική αναμέτρηση της Νικολίνας και της Μαίρης είναι μοιραία.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 2 Απριλίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 118ο: Ο Διονύσης, που είχε ανακτήσει τα κλεμμένα αρχαία, έρχεται σε επαφή με την Αμαλία και δρομολογούν τις μετέπειτα κινήσεις τους. Παράλληλα, η σχέση της Ελένης με τον Λοΐζο περνάει σε νέα φάση, καθώς έχουν αποδεχτεί ο ένας τη ζωή του άλλου. Η Νικολίνα δέχεται, μετά από προτροπή του Διονύση και του Γράντου, να μιλήσει στην ψυχίατρο και οι δύο γυναίκες συγκρούονται μετωπικά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 119ο: Ο Πιτ διεξάγει ο ίδιος έρευνα, παράλληλα με τον Καραχάλιο, αναζητώντας τι πραγματικά έγινε το βράδυ της δολοφονίας της Ρηνιώς. Η Μαίρη αφήνει τα Μάταλα και επιστρέφει στα Χανιά, ενώ ο Διονύσης προτείνει στον Σήφη να επανεξετάσουν τη συνεργασία τους παραβλέποντας την καταδίκη του Δημητρού. Στη συνέλευση των χίπηδων, η Μαρία μιλάει συναινετικά και όλοι φαίνονται να πείθονται, εκτός από τον Μάρτιν, ο οποίος επιμένει στη χάραξη της δικής του πορείας. Ο Καραχάλιος βρίσκει ενδείξεις για το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, ενώ η Κερασία, χωρίς να το συνειδητοποιεί, προτείνει στην Τες να της δώσει το παιδί που η Τες κυοφορεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 120ό: Η συνεργασία του Λοΐζου με τον Μάρτιν βαθαίνει, με στόχο τη διάσπαση της χίπικης κοινότητας, ενώ ταυτόχρονα ο Καραχάλιος επιχειρεί να στριμώξει τον Διονύση για τα περιστατικά αρχαιοκαπηλίας, που έχει αποδείξεις ότι συμβαίνουν στα Μάταλα. Αργότερα, ο Διονύσης επιχειρεί να βρει στοιχεία από το παρελθόν του Καραχάλιου, θέλοντας να ξεφύγει από τον κλοιό που σφίγγει γύρω του. Ταυτόχρονα, η επίσκεψη του Γράντου στο ψυχιατρείο που νοσηλεύεται ο Δημητρός, ενεργοποιεί την ανάμνηση της Βιολέτας στον τελευταίο. Ο Μάρκος πληροφορείται από την Κερασία ότι πρότεινε να πάρει η ίδια το παιδί που κυοφορεί η Τες. Μετά από ανώνυμη καταγγελία, ο αστυνόμος Αρβανιτάκης φτάνει σε μια συγκέντρωση των χίπηδων, στην οποία ο Μάρτιν έχει αφήσει αντικαθεστωτικές προκηρύξεις.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts