Η παραλία εξελίξεις εβδομάδας: Ο Χάρι βρίσκεται στη φυλακή και η Υπατία ζητά βοήθεια από τον Διονύση

Η παραλία εξελίξεις εβδομάδας: Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της εβδομάδας (18-21/12). Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Η παραλία, αφού μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και η έρευνα για τη διακίνηση των ναρκωτικών έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Χάρι βρίσκεται φυλακισμένος, με την Υπατία να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον βγάλει από εκεί και ζητά τη βοήθεια του Διονύση.

Η παραλία, Eπεισόδιο 65ο Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 22:45

Τα μυστικά που συνδέουν τον Νικήτα και τη Νικολίνα βρίσκονται υπό απειλή, γεγονός που φέρνει τη Νικολίνα σε δύσκολη θέση. Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στον Λοΐζο σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών που τον έχει μπλέξει, δηλώνοντας ρητά ότι δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με τις σκοτεινές υποθέσεις του. Ο Σήφης, ξέγνοιαστος πια με την παρουσία της Αναστασίας στο καφενείο, απολαμβάνει τη ζωή του και συμμετέχει ενεργά στις αποστολές που τους αναθέτει ο Διονύσης στον πόλεμο με τον Παπαγιαννάκη.

Η παραλία, Eπεισόδιο 66ο Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 22:45

Έπειτα από την εξομολόγηση του Σήφη, ο Καραχάλιος αποφασίζει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών και παρακολουθεί τον Λοΐζο, ανακαλύπτοντας την κρυφή σχέση που έχει συνάψει με τον Τόμι. Παράλληλα, η κοινωνικότητα της Ελένης γίνεται όλο και πιο έντονη, ενώ δέχεται το επίμονο φλερτ του αδερφού μιας φίλης της από τη λέσχη βιβλίου. Η Ελένη, με τη σειρά της, κολακεύεται αφάνταστα και επιδιώκει την παρέα του. Η επιστροφή του Μαρκ στο κοινόβιο των χίπηδων θα φέρει μεγάλη χαρά σε όλους, αλλά θα προκαλέσει άγχος στη Μαρία, η οποία δεν έχει μοιραστεί με κανέναν την αποχαιρετιστήρια νύχτα που πέρασαν μαζί.

Η παραλία, Επεισόδιο 67ο Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 22:45

Ο Διονύσης, με βαριά καρδιά, υποκύπτει στις πιέσεις της Υπατίας, αλλά και της οικογένειάς του, και κινητοποιώντας τις πολιτικές του γνωριμίες, μεσολαβεί ώστε ο Χάρι επιτέλους να αποφυλακιστεί. Ίσως βέβαια να είναι πλέον ήδη πολύ αργά. Ο Καραχάλιος αντιμετωπίζει τον Λοΐζο και προς μεγάλη του έκπληξη τον ξεμπροστιάζει, σχετικά με την εμπλοκή του στη σκοτεινή συνεργασία με τον Παπαγιαννάκη.

Η παραλία, Επεισόδιο 68ο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 22:45

Ο Στιβ είναι υποτονικός με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο κοινόβιο και κυρίως με το γεγονός ότι ο Μάρτιν είναι ο νέος αρχηγός των χίπηδων. Στο κοινόβιο καταφθάνει η Σάρα, μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία τραβάει όλα τα βλέμματα του κοινοβίου και του χωριού λόγω της εμφάνισής της. Παράλληλα, η Ναταλί ζητάει από τον Δημητρό να της ζωγραφίσει έναν πίνακα για το Mermaid και εκείνος ετοιμάζει ένα έργο που τον κάνει πραγματικά χαρούμενο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts