Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Διονύσης στήνει παγίδα θανάτoυ στον Καραχάλιο

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 8 έως και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, στις 22:45.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, ώρα 22:45 – Επεισόδιο 121ο: Ο Αρβανιτάκης δεν βρίσκει, τελικά, ενοχοποιητικό υλικό στην εκδήλωση των χίπηδων, η εμπλοκή, όμως, του Λοΐζου, στην προσπάθεια ενοχοποίησης της κοινότητας των χίπηδων, τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Τόμι. Ταυτόχρονα, ο Γράντος προσπαθεί να ξαναπλησιάσει την Τες και η νέα απόρριψή της τον οδηγεί σε απόγνωση. Η κοινότητα των χίπηδων, έχοντας συνειδητοποιήσει τη συμμετοχή του Μάρτιν στα σχέδια του Λοΐζου, τον κατηγορεί ανοιχτά, ενώ μια νέα συνάντηση του Χάρη με τη χήρα ενεργοποιεί εκ νέου την ένταση που υπάρχει ανάμεσά τους. Αυτό που τους αιφνιδιάζει όλους, όμως, είναι η καταστροφή του φούρνου της Νόνας, αλλά και ο Αρβανιτάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι γνωρίζει αυτούς που συνέβαλαν στην καταστροφή αυτή.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 9 Απριλίου 2024, ώρα 22:45 – Επεισόδιο 122ο: Η Νόνα αρνείται να κατηγορήσει τους χίπηδες, τους οποίους ο Αρβανιτάκης έχει συλλάβει ως υπόπτους για την καταστροφή του φούρνου της, θεωρώντας πως σε ό,τι έγινε, εμπλέκεται ο Λοΐζος. Παράλληλα, στο Ηράκλειο, ο Μάρκος επιβεβαιώνει την αγάπη του στην Κερασία και την πρόθεσή του να παντρευτούν, αλλά η επιθυμία της Κερασίας να υιοθετήσει το παιδί του Γράντου και της Τες, ρίχνει βαριά σκιά πάνω στη σχέση τους. Η Μαίρη, επιχειρώντας να πείσει τον διευθυντή της κλινικής να της δώσει την άδεια να επισκεφτεί τα Μάταλα με τον Δημητρό, ζητάει τη βοήθεια του Διονύση. Ο Διονύσης ανταποκρίνεται, ανασύροντας μια ιστορία ενός παλιού ασθενή, την οποία η Μαίρη χρησιμοποιεί εκβιαστικά για να επιτύχει τον στόχο της. Την ίδια στιγμή, η κοινότητα των χίπηδων συνεργάζεται για να ξαναφτιάξει τον φούρνο της Νόνας, ενώ ο Λοΐζος και η Ελένη ανακοινώνουν την έναρξη των εργασιών για το καινούργιο μεγάλο πλάνο του χτισίματος του ξενοδοχείου τους.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, ώρα 22:45 – Επεισόδιο 123ο: Ο Νικήτας, έχοντας αποδεχτεί την κατάσταση της υγείας του, αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον Χάρη, τη Νικολίνα και την Άννα. Στο διάλογο που έχει με τον Χάρη, ο δεύτερος ομολογεί στον πατέρα του πως η Υπατία συνεχίζει να του ζητάει να βρει τον δολοφόνο της μητέρας της. Ταυτόχρονα, ο Διονύσης αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να μην επιτρέψει την ανέγερση του ξενοδοχείου του Λοΐζου και της Ελένης, ενώ ο Αρβανιτάκης πλησιάζει όλο και περισσότερο στην αποκάλυψη του δικτύου της αρχαιοκαπηλίας. Ο Δημητρός εμφανίζεται συνοδευόμενος από τη Μαίρη στα Μάταλα και οι ούτως ή άλλως εύθραυστες ισορροπίες, τινάζονται στον αέρα. Ο Διονύσης, επιχειρώντας να διακόψει την πορεία του Καραχάλιου στη διερεύνηση του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, επιχειρεί να τον σταματήσει δολοφονώντας τον.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, ώρα 22:45 – Επεισόδιο 124ο: Η απόπειρα δολοφονίας του Καραχάλιου, έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Πιτ και την άμεση παρέμβαση του πατέρα του τελευταίου, ενώ ενεργοποιεί τη σύγκρουση ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Αρβανιτάκη, καθώς το χωριό κοιτάει με δυσπιστία την άφιξη του Δημητρού. Παράλληλα, η Κερασία αποφασίζει να αφήσει το Ηράκλειο και τον Μάρκο και να μεταφερθεί στα Μάταλα για να είναι κοντά στην εγκυμονούσα Τες. Η εμπλοκή της Μαίρης με την οικογένεια Αρχοντάκη, φέρνει στην επιφάνεια εκ νέου τη θαμμένη σύγκρουση ανάμεσα στον Διονύση και τη Νικολίνα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts