Η παραλία σήμερα: Η σχέση της Υπατίας και του Γιώργου δοκιμάζεται και νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς αποκαλύπτονται

Η παραλία σήμερα: Η σχέση της Υπατίας και του Γιώργου δοκιμάζεται, καθώς οι συζητήσεις, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ηράκλειο, φέρνουν στο προσκήνιο εντάσεις και ερωτηματικά για τη μελλοντική τους, κοινή, πορεία.

Την ίδια στιγμή, το παρελθόν του Χάρι στοιχειώνει τις νύχτες του. Όσον αφορά το στυγερό έγκλημα, αποκαλύπτονται νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς, ενώ ο Καραχάλιος υφίσταται πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Τέλος, ένας βανδαλισμός στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες στους χίπηδες, μεγαλώνοντας το ρήγμα στη σχέση τους με τους ντόπιους.

Μυστικά, αποκαλύψεις και ανατροπές στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», από τη Δευτέρα 18 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:45.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »