Η Σκορδά αναφέρεται στο διαζύγιο της με τον Λιάγκα

Σήμερα 30/12/16 καλεσμένη της Φαίης Σκορδά  στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν η τραγουδίστρια  Πέγκυ Ζήνα και συνέβη κάτι που μας ξάφνιασε. Με αφορμή μία δήλωση της τραγουδίστριας, η Φαίη μίλησε για το τελευταίο διάστημα που πέρασε δύσκολα με αφορμή τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα!
Η Πέγκυ είπε πως η Φαίη είναι μία παρουσιάστρια που παρόλο που ξέρει πολλά προσωπικά δεδομένα καλλιτεχνών δεν τα χρησιμοποιεί για να κάνει νούμερα και τα κρατάει καλά κρυμμένα. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων:  «Φαίη μου, εσύ δεν χρησιμοποιείς ποτέ μυστικά και προσωπικά δεδομένα για την εκπομπή σου ενώ θα μπορούσες να το κάνεις παρόλο που η τηλεόραση είναι μία κλειδαρότρυπα»  και τότε η Φαίη είπε « Ο καθένας θέλει το χρόνο του… και εμένα έτσι μου φέρονται κάποια πρόσωπα (οι δημοσιογράφοι), ιδίως το τελευταίο διάστημα…» και η Πέγκυ της τόνισε «Φαίη ό,τι δίνεις, παίρνεις»!

Δεν το περιμέναμε αυτό από τη Φαίη η οποία δεν συνηθίζει να αναφέρεται στο χωρισμό της από τον παρουσιαστή και πόσο μάλλον με τέτοιο τρόπο. Αυτό βέβαια δείχνει πως η ίδια δεν έχει ενοχληθεί και πολύ από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για το χωρισμό τον τελευταίο καιρό και πιστεύει πως οι δημοσιογράφοι την έχουν στηρίξει-τουλάχιστον αυτοί που ήξεραν πολλά και δεν τα έχουν γράψει.

 

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7974 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr