Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ – Τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εδώ και καιρό απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο σε δημόσια εμφάνιση που έκανε όπου και μίλησε στους δημοσιογράφους.

Ο γιος των αξέχαστων Αλίκης Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αλλαγμένος μιας και τα τελευταία χρόνια έχει χάσει πολλά κιλά.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μιλώντας στις κάμερες και τους φωτογράφους είπε ότι ήταν συνειδητή επιλογή του να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας πως τον είχε κουράσει όλη αυτή η δημοσιότητα. Όπως είπε, έφτασε να αλλάξει μέχρι και κινητό προκειμένου να βρει την ησυχία του.

Ο γνωστός παραγωγός είπε ότι πλέον παρακολουθεί τις ταινίες των γονιών του όχι ως γιος αλλά ως θεατής ενώ τόνισε ότι πλέον παρακολουθεί τα νέα παιδιά, καθώς θέλει την αλλαγή σκυτάλης.

Τέλος αναφέρθηκε στη μοναδική ξενόγλωσση ταινία της μητέρας του Αλίκης, το «Αλίκη my love» που το Star εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής της επισημαίνοντας πως εκείνη θα μπορούσε να είχε κάνει μία τεράστια καριέρα καθώς ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και όχι να ακολουθήσει ένα τέτοιο μονοπάτι. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts