Η Τάνια Τρύπη στο τελευταίο επεισόδιο του Παράδεισου θα υποδυθεί την κόρη της κόρης της, Τζένης Καζάκου

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου θα μπει η Τάνια Τρύπη. Η αγαπημένη ηθοποιός θα υποδυθεί την κόρη της πραγματικής της κόρης, Τζένης Καζάκου. Στα backstage της καθηλωτικής σειράς του Alpha Ο Παράδεισος των Κυριών μπήκε το Happy Day και είπε η Τάνια Τρύπη:

«Καταρχήν είμαστε στο 2024, βλέπετε εδώ αλλαγές… Κι εγώ υποδύομαι την Όλγα που ουσιαστικά κάνω την κόρη της κόρης μου. Κάνω την κόρη της Γεωργίας που την υποδύεται η Τζένη Καζάκου. Στην αρχή τα έχασα όταν με πήρε ο Γιάννης ο Βασιλειάδης και μου είπε “θέλεις να κάνεις την κόρη της κόρης σου;”, λέω: “πλάκα κάνεις τώρα”. Μου άρεσε όμως πάρα πολύ σαν ιδέα γιατί συνήθως θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο ας πούμε. Η κόρη μου γελούσε όταν της το είπα. Μου λέει “αα τι ωραία μαμά!”», είπε μεταξύ άλλων η Τάνια Τρύπη όμως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Παράδεισος των Κυριών τελευταίο επεισόδιο: Το τραγικό τέλος με τρεις πρωταγωνιστές νεκρούς

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts