Η τοποθέτηση της Σκορδά για τη συνεπιμέλεια των παιδιών, το ξέσπασμα της Χρηστίδου και o… γρίφος με το κραγιόν της Ντενίση!

Με αφορμή την τοποθέτηση της Τζίνας Αλοιμόνου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για τη συνεπιμέλεια των παιδιών χωρισμένων γονιών και την αντιπαράθεση χθες της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Νίκο Συρίγο για το ίδιο θέμα κατά την οποία η παρουσιάστρια εξερράγη επειδή έχει συγκεκριμένη άποψη για το θέμα, σήμερα (19/12) η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα γιατί φοβάται. Όπως τόνισε η Φαίη Σκορδά, εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική στις τοποθετήσεις της και γι’ αυτό δεν θέλει να μιλάει δημόσια για ένα θέμα που αφορά και την ίδια σε προσωπικό επίπεδο, με τους συνεργάτες της να τάσσονται, οι περισσότεροι τουλάχιστον με τις τοποθετήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου.

Πάντως, η τελευταία χθες στις κουβέντες της άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να περνούν τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη χρόνο με τον πατέρα του.

Στο ίδιο βίντεο θα δείτε ότι σε συνέντευξή της η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε και που απέρριψε όμως, χωρίς να μετανιώνει ούτε στιγμή για τις επιλογές της βλέποντας το φετινό σκηνικό στην τηλεόραση. Επίσης, τόνισε ότι στην επόμενη συνεργασία της θα επιλέξει εκείνη τους συνεργάτες της.

Τέλος, στο Fishy, την εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένη η Μιμή Ντενίση η οποία εξήγησε στον ηθοποιό πώς βρέθηκε μία μέρα στη μύτη της το κραγιόν της Κατερίνας Γερονικολού. Η Μιμή κλήθηκε να λύσει τον γρίφο και μάλλον τα κατάφερε πολύ καλά προκαλώντας γέλιο στον Τσιμιτσέλη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts