Η Φάρμα: Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας και οι νέοι παίκτες

Με 1.486.861 τηλεθεατές, κατά μέσο όρο στο σύνολο κοινού και εντυπωσιακή πρωτιά, « Η Φάρμα» άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαρτίου, στον ΑΝΤ1.

Το ριάλιτι περιπέτειας, με τον Σάκη Τανιμανίδη, υπερίσχυσε του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής του, με 4,9 μονάδες διαφορά και ποσοστό 29,5%.

Οι υψηλότερες επιδόσεις του σημειώθηκαν στους άνδρες, όπου στο κοινό  25-44 το κοντέρ της τηλεθέασης χτύπησε κόκκινο με 37%. Και οι γυναίκες, όμως, έδωσαν υψηλή τηλεθέαση που έφτασε έως και το 30,2% στο κοινό 25-44.

Το Σάββατο 13 Μαρτίου, η «Φάρμα» κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καταγράφοντας μερίδιο 24,6%, με τους άνδρες 25-44 να δίνουν ποσοστό 33,9%.

Οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη και Παναγιώτης Χατζόπουλος άφησαν πίσω τους τον σύγχρονο τρόπο ζωής για να έρθουν αντιμέτωποι με τη φύση, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε ποιοι είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Farma.today

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7212 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr