Η Mideast Travel Worldwide στην κορυφή του ελληνικού ταξιδιωτικού κλάδου

Η Mideast Travel Worldwide, τιμήθηκε στα Greek Hospitality Awards 2023, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός, που κάθε χρόνο γιορτάζει την αριστεία και την καινοτομία στον τουριστικό και ταξιδιωτικό χώρο, η Mideast Travel Worldwide έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες “VIP and Luxury Services” και “Best Greek Initiative Promoting Greece Abroad”.

Η βράβευση στην κατηγορία “VIP and Luxury Services” επισφραγίζει την αταλάντευτη αφοσίωση της Mideast Travel Worldwide σε μοναδικές και πολυτελείς ταξιδιωτικές εμπειρίες για το εκλεκτό πελατολόγιό της. Το πάθος της εταιρείας για ποιοτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, την καθιστούν ως σημείο αναφοράς στον τουριστικό κλάδο.Η Mideast Travel Worldwide διακρίθηκε επίσης στην κατηγορία “Best Greek Initiative Promoting Greece Abroad”, που επιβράβευσε τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας για την προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού στην διεθνή κοινότητα. Με την παγκόσμια παρουσία και το εκτεταμένο δίκτυό της, η Mideast Travel Worldwide έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρουσίαση του πλούσιου πολιτισμού, της ιστορίας και των μαγευτικών τοπίων της Ελλάδας σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mideast Travel Worldwide, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της παραλαμβάνοντας τα βραβεία δηλώνοντας: «Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε αυτά τα υψηλού κύρους βραβεία. Είναι μια απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της ομάδας μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, προβάλλοντας την ομορφιά της Ελλάδας στον κόσμο.».

Η εταιρεία προσβλέπει σε επιπλέον διακρίσεις και στη συνέχιση της αποστολής της να κάνει τα ταξιδιωτικά όνειρα πραγματικότητα. Δείτε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://mideast.gr/greek-hospitality-2023/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts