Θάνος Κοντογιώργης: Αυτός είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό – Ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του

Σαν «βόμβα έσκασε» χθες με νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό για βιασμό.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος που έχει αναλάβει τη υπόθεση καταγγελιών για παρενοχλήσεις και βιασμούς αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας που σχημάτισε προχώρησε στην άσκηση ποινική δίωξης για το κακούργημα του βιασμού σε βάρος του ηθοποιού. Ποιος όμως είναι ο ηθοποιός; Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso πρόκειται για το Θάνο Κοντογιώργη.

Η καταγγέλλουσα και ο ηθοποιός φέρεται ότι γνωρίστηκαν σε μπαρ και έπειτα φέρεται ότι ακολούθησε ο βιασμός της. Στο πλαίσιο της έρευνας, ο δικαστικός λειτουργός κάλεσε τον ελεγχόμενο ηθοποιό σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα το υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης. Στις εξηγήσεις που έδωσε ο Θάνος Κοντογιώργης αρνήθηκε την αποδιδόμενη αξιόποινη πράξη του βιασμού και φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως για ό,τι έγινε υπήρχε η συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Όμως, ο εισαγγελέας αξιολογώντας το σύνολο του αποδεικτικού υλικού προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του και η δικογραφία διαβιβάστηκε ήδη σε τακτικό ανακριτή. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αρχίσουν να καλούνται οι πρώτοι μάρτυρες, με βασικό πρόσωπο τη γυναίκα που υπέβαλε την καταγγελία.

Στη συνέχεια ο ανακριτής αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο ηθοποιό και τότε θα κριθεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Όταν ολοκληρωθεί η ανάκριση, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει με βούλευμά του αν θα τον παραπέμψει σε δίκη. Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και τα βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας για την παραπομπή ή μη σε δίκη των ήδη προφυλακισμένων ηθοποιών Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts