Θάνος Λέκκας: Η κατάθλιψη τα κιλά και γιατί δεν έχει Instagram – Facebook

Ο Θάνος Λέκκας είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1987, είναι 36 ετών και φέτος πρωταγωνιστεί στο Ναυάγιο του Mega. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως φοιτητής δραματικής σχολής συμμετείχε στην παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών Η Σχεδία της Μέδουσας σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, μουσική Κορνήλιου Σελαμσή και κίνηση Αμάλιας Μπένετ.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο (2015), Ιππόλυτος (2014), Φαρενάιτ 451 (2018), Η Δίκη του Κ. (2017). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Μην Ψαρώνεις (2019), Η τούρτα της μαμάς (2020) ενώ φέτος σαρώνει μέσα από τον ρόλο του στο Ναυάγιο του Mega. Έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, μηχανικός, φυσικός, χημικός και εφευρέτης. Σπούδασα βιολογία, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν θα ευτυχήσω. Είχα πάθει κατάθλιψη, τώρα είμαι 70 κιλά, τότε είχα μείνει 61» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη στην εκπομπή Γεια Σου.

«Δεν έχω αξιοποιήσει την τηλεόραση, γιατί ούτε διάσημος είμαι, ούτε έχω Instagram. Νιώθω περίεργα να διαφημίζομαι. Ξέρω πως είναι πολύ σημαντικό και χρήσιμο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μαθαίνουν τι συμβαίνει στον κόσμο και το μαθαίνουν μέσω αυτής της πλατφόρμας. Εγώ απουσιάζω. Νιώθω άβολα.

Θάνος Λέκκας: Η σκηνή και η ατάκα στο Ναυάγιο που τον σόκαρε

Δεν θεωρώ ότι έχω να πω κάτι σημαντικό για τη ζωή μου. Αν το νιώσω, θα το πω. Δεν είμαι αυτός ο τύπος. Αν εσύ είχες τον χρόνο να κάτσεις να απολαύσεις και να μην πρέπει να δουλεύουμε 15 ώρες και να τρέχουμε από τη μία δουλειά στην άλλη και να πρέπει τώρα να απαντήσουμε σε αυτό το mail, δεν θα χρειαζόταν να έχουμε δίπλα ένα παραθυράκι που να μας δείχνει τι κάνει ο κόσμος κι οι φίλοι μας. Φοβάμαι μην χάσω το μέτρο, επομένως μένω μακριά. Είναι λίγος ο χρόνος που έχω», είχε αποκαλύψει στο DOT.

«Δεν έχω Instagram, γιατί εκεί ενώ ο κόσμος είναι όλος ανοιχτός μπροστά σου, αλλά υπάρχει και πολύ διαφήμιση και αυτοπροβολή. Δεν θέλω να αφιερώσω αυτή τη στιγμή χρόνο να ξεχωρίσω και να μάθω πως είναι. Προτιμώ να δουλέψω άλλα κομμάτια του εαυτού μου», είχε αναφέρει επίσης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts