«Θέλω να δω τον γιο μου να κάνει αυτό που γεμίζει τη ψυχή του» – Συγκινεί ο Γεράσιμος Γεννατάς

Πρωίαν σε είδον: Ο Γεράσιμος Γεννατάς βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα του Φώτη και της Τζένης και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός που αυτή τη σεζόν τον απολαμβάνουμε στη σειρά Έρωτας φυγάς του Open μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο του που τόσο αγαπά και λατρεύει.

«Ο γιος μου είναι 9 ετών και κάτι. Θέλω να τον δω να κάνει αυτό που γεμίζει την ψυχή του και την καρδιά του και τη σκέψη του. Αυτό. Να είναι ευτυχισμένος», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι στις μέρες μας δεν κάνουν αυτό που αγαπάνε. Οπότε θέλω ο γιος μου να κάνει κάτι που να του αρέσει και να το αγαπάει και να χαίρεται».

Επίσης, αναφέρθηκε στη συνέλευση που γίνεται για τις συλλογικές συμβάσεις των ηθοποιών. Ο ηθοποιός αποκάλυψε και το πώς έχει αποφασίσει να λέει «όχι» σε δουλειές που θίγουν τις ηθικές του αξίες και ανάμεσα σε αυτές ήταν και μια διαφήμιση.

«Όλη μας η ζωή είναι ένα άθροισμα υποχωρήσεων και συνθηκολογήσεων γιατί έτσι πορεύεσαι με τους άλλους, αλλά το θέμα είναι μέχρι που. Πού μπορείς να φτάσεις; Αυτό πρέπει να είναι δημιουργικό. Αν φτάσει κάποια στιγμή να σε αποκεφαλίσει, δεν…Μέχρι πού θα πας; Ποια είναι η γραμμή που θέτεις;

Εμένα η γραμμή μου είναι ο άνθρωπος απέναντί μου. Δεν μπορώ να παραβλέψω ό,τι ανθρωπιστικό έχω στην καρδιά μου. Μου έχει συμβεί δυστυχώς να φύγω από παράσταση. Είμαστε στον 21ο αιώνα και είναι τρομακτικό που υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να γίνουν εικοσαετίες πριν. Είναι μια ιστορική στιγμή! Πρέπει να υπογραφεί μια συλλογική σύμβαση ανάμεσα στους εργοδότες και το ΣΕΗ. Πρέπει να συζητηθεί και να βρεθεί μία λύση», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts