Θέμις Μπαζάκα: Ο ανατρεπτικός ρόλος στη Μάγισσα του ΑΝΤ1

Η μάγισσα: Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 η νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου και συνεχώς μαθαίνουμε λεπτομέρειες για τους ρόλους που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές.

Στο σίριαλ θα δούμε την ιστορία δύο οικογενειών της Μάνης του 1817, καθώς και της νεαρής υπηρέτριας, της Θεοφανώς (Έλλη Τρίγγου), που βλέπει οράματα και κατηγορείται ως μάγισσα, ύστερα από την εξαφάνιση του εγγονιού των δύο φατριών.

Η μητέρα του ενός πατριάρχη είναι μία ατρόμητη, δυναμική γυναίκα, η Κυπριανή, που θα την υποδυθεί η Θέμις Μπαζάκα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη μάνα του Σπήλιου Γερακάρη, που μετά τον θάνατο του άντρα της ξαναπαντρεύτηκε έναν άρχοντα από την Αρεόπολη.

Το γεγονός αυτό διατάραξε συθέμελα τη σχέση της με τον γιο της, σύμφωνα με το mytv. Η Κυπριανή ση Μάγισσα, είναι μια γυναίκα έξυπνη, σκληρή και ατρόμητη, που καταφέρνει να επιβάλλεται στους άλλους.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »