Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: Η σπάνια κοινή συνέντευξη με τους γονείς της Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννη Μποσταντζόγλου

Δύο στις 10: Μία σπάνια οικογενειακή συνέντευξη έδωσαν η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους Θαλασσινή στην εκπομπή της ΕΡΤ1. Οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στη σχέση τους και στην επαγγελματική τους πορεία.

Η κόρη τους Θαλασσινή Μποσταντζόγλου είναι λίγο έντονη όπως αποκάλυψαν στον αέρα της ΕΡΤ. «Είμαι αρκετά, αλλά είχα να μοιάσω. Νομίζω ότι παραείναι παρανοϊκό ζευγάρι για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν υπάρχει μέτρο», είπε η ίδια.

«Αγαπώ όταν κάθεται στο κομπιούτερ αμίλητος», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

«Σπεσιαλιτέ της είναι οι φακές. Από τότε που γεννήθηκε η Θαλασσινή, έκανε 19 φορές την εβδομάδα φακές», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε ότι θα έπαιζε άνετα σε μια σειρά το ζευγάρι με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, αλλά κανείς δεν το έχει σκεφτεί και να τους το προτείνει.

«Τον φτύνω. Ένας κούκλος είναι. Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου σου κορμάρα μου”», συμπλήρωσε η Δήμητρα Παπαδήμα για την ομορφιά του συζύγου της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts