Θανάσης Πατριαρχέας: Αποκαλύφθηκε το φύλο του 3ου μωρού που περιμένει ο Άγγελος του Σασμού!

Σασμός: Μπορεί στον Σασμό ο Θανάσης Πατριαρχέας να είναι “δοσμένος” μόνο σε ένα κορίτσι, την Άσπα εν προκειμένω, όμως στην πραγματικότητα, in real life, ο τηλεοπτικός Άγγελος μοιράζει την καρδιά του σε τρία κορίτσια και σύντομα σε… τέσσερα!

Ναι, καλά καταλάβατε! Ο Θανάσης Πατριαρχέας, όπως αποκαλύφθηκε από το Secret, θα υποδεχτεί ξανά κοριτσάκι. Αυτό είναι το φύλο του τρίτου μωρού κατά σειρά που περιμένει με τη σύζυγό του Βίβιαν Δράκου!

Το ζευγάρι επέλεξε να ανακοινώσει τα ευχάριστα πριν από καμία εβδομάδα με δύο υπέροχες φωτογραφίες τους εν πλω και με τη Βίβιαν να δείχνει περήφανη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ευτυχισμένοι γονείς έχουν αποκτήσει τη Σταύρια και την Κύνθια και τώρα είναι στον δρόμο και το τρίτο τους κοριτσάκι.

Φυσικά, μόνο ευτυχία θα μπορεί να νιώθει ο Θανάσης Πατριαρχέας ο οποίος έχει λατρεία για τα παιδιά και ειδικά για τις κόρες του που του άλλαξαν τη ζωή.

Είναι και οι δύο κόρες του πολύ χαριτωμένες και προφανώς το ίδιο χαριτωμένο θα είναι και το τρίτο κοριτσάκι τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts