Θεοχάρης Ιωαννίδης: Φωτογραφήθηκε δίπλα σε φέρετρο

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην πιο εκκεντρική και ανατρεπτική του φωτογράφηση, λίγο πριν την  πρεμιέρα της εκπομπής του στο MEGA. 


Ο αγαπημένος ηθοποιός, πόζαρε για το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Xodos δίπλα σε… ένα φέρετρο! 

O Θεοχάρης είναι ο Άη Βασίλης σε πιο Fashion Edirotial εκδοχή! Ένας άγιος νέος, όμορφος, που ίσως δεν είναι και…. τόσο άγιος; Υπόσχετε πως θα μας αφήσει το δώρο μας ακόμα και αν δεν ήμασταν καλά παιδια την φετινή χρονια! Όσο κι αν ακούγεται τρομερό, το αποτέλεσμα είναι υψηλής αισθητικής και πραγματικά πήρε από τον κόσμο τις καλύτερες κριτικές!


Σε σκηνικό που θυμίζει Tim Burton, σκοτεινό και μυστήριο, το εξώφυλλο αν και Χριστουγεννιάτικο δεν έχει τίποτα που να θυμίζει… τα συνηθισμένα Χριστούγεννα. 


Σέξι και πιο όμορφος από ποτέ, ο Θεοχάρης υπο τις οδηγίες της Μαριάμ Νίκου, με το εξαιρετικο μακιγιάζ της Μαργαρίτα Μονέδα πόζαρε στο μάγο της φωτογραφίας Κωνσταντίνο Λέπουρη. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και μας υπόσχεται σίγουρα… Υπέροχα  Χριστούγεννα!!! 

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα