Θοδωρής Δρακάκης: Διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο και αποχώρησε από την τηλεόραση

Ο Θοδωρής Δρακάκης είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης, ειδικά στον χώρο της ενημέρωσης. Πού βρίσκεται σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων του Star;

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που ο Θοδωρής Δρακάκης εκφώνησε το τελευταίο του δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Star, αλλά μέχρι σήμερα έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας η φράση που έγραψε ιστορία: «Ευχάριστες ή δυσάρεστες, αυτές ήταν οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο μέχρι αυτή την ώρα…».

Τι κάνει σήμερα ο Θοδωρής Δρακάκης;

Ο πρώην παρουσιαστής αποσύρθηκε από τον χώρο της δημοσιογραφίας, έχοντας διαγνωστεί με επιθετικό καρκίνο που όμως ξεπέρασε και σύμφωνα με την εκπομπή Επί τόπου τα τελευταία χρόνια ζει στο χωριό Λυχναφτιά της Τήνου. Ο Θοδωρής Δρακάκης φαίνεται πως ζει κάποιες από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του παρέα με τη σύντροφό του, στο ήσυχο και γαλήνιο νησί των Κυκλάδων, απολαμβάνοντας τη νησιώτικη ηρεμία, τη φύση και το Αιγαίο Πέλαγος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts