Θρήνος για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Στο πένθος έχει σκεπαστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος με την είδηση πως ένα σπουδαίο πρόσωπο του χώρου που έχει χαρίσει στον κόσμο μεγάλες επιτυχίες, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι του. Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον αποχαιρέτησαν είναι και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ο άτυχος καλλιτέχνης ενώ είχε πάει διακοπές στο σπίτι του στην Κουκουράβα, λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ χθες 3/1, έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, ίσως για να διορθώσει κάτι, αλλά πιθανόν έχασε την ισορροπία του ή ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο από το youtube και μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση της Παπαχαραλάμπους

«Adio. O μπαμπάς του φίλου μου Χάρη Μαυρουδή, έφυγε. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης έφυγε. Αλλά εγώ σκέφτομαι ότι έφυγε ο μπαμπάς του Χάρη».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »