Ιερέας ξυλοφόρτωσε παπαδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πρωτοφανής υπόθεση που συγκλονίζει μικρή κοινότητα της επαρχίας Πάφου. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν ιερέας ξυλοφόρτωσε τη γυναίκα του. Το περιστατικό που ανέδειξε η ιστοσελίδα Showtime-cy, επιβεβαιώνεται από τους κατά τόπους αστυνομικούς σταθμούς της πόλης, ωστόσο δεν υπάρχει καταχωρημένη υπόθεση, μιας και η παραπονούμενη προέβη σε απόσυρση της σχετικής καταγγελίας. Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται παρόμοιο περιστατικό και ότι στην κοινότητα του ιερέα είναι γνωστή η δράση του. Εξάλλου, την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της οικογενείας έχει αναλάβει μετά από παρέμβαση του Γραφείου Ευημερίας η γιαγιά των παιδιών.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »