Κάνε ότι κοιμάσαι εξελίξεις: Ο Ίσσαρης και η ομάδα του στον τόπο του εγκλήματος

Κάνε ότι κοιμάσαι εξελίξεις: Στο σημερινό επεισόδιο 11/9, ο Ίσσαρης και η ομάδα του, υπό την επίβλεψη της Χρύσας, αποκλείουν τον προαύλιο χώρο του Κολλεγίου, στον οποίο βρέθηκε το πτώμα του άτυχου γυμναστή. Ξαφνικά όλοι είναι ύποπτοι, αλλά η Χρύσα μοιάζει αποφασισμένη να υποστηρίξει τον Σταματάκη, τον οποίο η ίδια είχε λυκειάρχη.

Τα πρόσωπα αρχίζουν να φανερώνονται, αν και παράλληλα όλοι έχουν να κρύψουν ένα κομμάτι της αλήθειας.

Ποιος ήταν πραγματικά ο καθηγητής Γυμναστικής στο σχολείο; Ποιες οι σχέσεις του με τη διεύθυνση και ορισμένους γονείς; Ποια ήταν η πραγματική σχέση του με τη Δέσποινα, τη σύζυγο του Σταματάκη;

Ο Νικόλας αισθάνεται ότι ο γυμναστής προσπάθησε για κάποιο λόγο να τον αποτρέψει από το να δεχτεί τη θέση στο καινούργιο σχολείο. Αντί όμως ο φόνος να τον αποθαρρύνει, ο Νικόλας αποφασίζει να μπει στον λαμπερό αυτό κόσμο των επικίνδυνων μυστικών και δύναμης.

Τώρα, πλέον, είναι ένας ορκισμένος κυνηγός του κακού και έπειτα απ’ όσα βίωσε ο ίδιος τους τελευταίους μήνες, αποδέχεται την πρόταση του νέου λυκειάρχη, για να εξερευνήσει ο ίδιος την υπόθεση στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι.

Δείτε αποσπάσματα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts