Κάνε ότι κοιμάσαι: Καθηλωτικό το νέο τρέιλερ – Η νέα ζωή των ηρώων

Προ των πυλών είναι το «Κάνε ότι κοιμάσαι» για να επανέλθει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, με τον δεύτερο του κύκλο, μέσα από το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της Κυριακής, μάλιστα, κυκλοφόρησε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης το τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Μια πρεμιέρα η οποία και ορίστηκε για την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ενώ η επιτυχημένη σειρά θα προβάλλεται στο εξής κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ.

Η σειρά που καθήλωσε το κοινό, αποθεώθηκε στα social media και «ταξίδεψε» στο εξωτερικό και τον Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023, επιστρέφει με τον Νικόλα Καλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί θα δούμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών.

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί.

Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Δείτε το τρέιλερ:

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ, πρεμιέρα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 21:45 στην ΕΡΤ.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »