«Κάποια στιγμή πέρασα από τον καθρέφτη και είπα “ποια είναι αυτή;”» – Η Μαργέτα από τον Έρωτα φυγά αποκαλύπτει

Αέρινη, με θετική αύρα και απίστευτη ενέργεια, η Πέμη Ζούνη, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι από τις γυναίκες εκείνες που όταν ξεκινά να συνομιλεί με κάποιον, δύσκολα σταματά η κουβέντα. Είναι τόσο απολαυστική που μπορείς να μιλάς μαζί της για ώρες! Και η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά να πει και στα σχέδιά της έχει να κάνει άλλα τόσα!

Η Πέμη Ζούνη δεν χρειάζεται συστάσεις. Το ευρύ κοινό την έχει αγαπήσει αλλά και ερωτευτεί μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά στο gossip-tv.gr και τη Ζήνα Καρκαλά για τη σειρά Έρωτας φυγάς, όπου θα την δούμε για δεύτερη σεζόν στον ρόλο της Μαργέτας, για την αποδοχή του κοσμου, για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τις συνεργασίες της.

Μεταξύ άλλων, εξηγεί και τους λόγους σύμφωνα με τους οποίους δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μετά τη σειρά Κλείσε τα μάτια που είχε σαρώσει πριν από χρόνια αλλά και για τη σχέση της με τον χρόνο που περνά.

Δες όλη την αποκαλυπτική συνέντευξη ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts