Καινούργιου: Νόμιζε ότι μύριζε η ανάσα της – Δείτε τι έκανε

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολλά χρόνια στο “γυαλί” και στην παρουσίαση και έχει δημιουργήσει μία ομάδα ανθρώπων δίπλα της, τους οποίους εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να υπάρχουν και συγκρούσεις, τις οποίες εκδηλώνουν και στον αέρα, αλλά υπάρχουν και φορές που περνούν καλά και διασκεδάζουν μεταξύ τους.

Επί της ουσίας υπάρχει μία παραπάνω άνεση ανάμεσά τους. Έτσι, την Πέμπτη 5/1 την ώρα που είχε περάσει στο μαγειρικό κομμάτι της εκπομπής, Super Κατερίνα, επειδή η παρουσιάστρια δοκίμασε λίγο από το έτοιμο φαγητό, αισθάνθηκε πως θα μύριζε σκόρδο και για να τεστάρει εάν η ανάσα της δεν ήταν ευχάριστη πλησίασε έναν από τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες και φύσηξε στο πρόσωπό του.

Εκείνος παρέμεινε ψύχραιμος, ενώ μετά άρχισαν όλοι να την πειράζουν και να γελούν, όπως έκανε άλλωστε και η ίδια.

«Σταύρο με ξέρεις τόσα χρόνια, για έλα», είπε και φύσηξε με το στόμα της προς το πρόσωπό του. «Πεθαίνεις;», συμπλήρωσε έπειτα, με εκείνον να της απαντά πως είναι μία χαρά. «Εγώ νόμιζα ότι μύριζα πάντως και από ευγένεια το έκανα», πρόσθεσε στο τέλος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts